![]() |
Panowie , sprwadzałem pogodę. Niech ktoś idzie do księdz i to załatwi.
Przeca to czerwiec a ma być 4 stopnie i masa deszczu , a ja jeszcze z gorączką:mur:. Dla cudotwórcy czeka browar:) |
mam dosyc spora plandeke dosyc solidna ale musial bym poprosic dziewczyne zeby fura zajechala i ja wpakowala...:(
|
Wg prognozy której JA ;) używam a która się sprawdza zawsze to padać ma dopiero wieczorem...:) Wiec tak... hubercik weźmie plandekę (jak nie do fury to na motór), ja wezmę jakiś kawałek linki-taśmy, ktoś inny weźmie jeszcze trochę linki i zbudujemy sobie zlotową wiate (coby tylko przykryć i żeby na łby nie leciało) obok ognisko i wszyscy przeżyją :oldman: :).
|
:) Dach będzie nie martwcie się .
|
No i git.
Trza być twardym a nie miętkim.:) |
stary nie zamulaj ja mialem AT i pojechalem z misza i kumplami w gory na szosowkach i z plecakiem w postaci mojej dziewczyny i dalem rade, i na tych szosowkach zrobilem jeszcze 5tys gdziekolwiek nie jest fajnie ale hmmm... jak to ujac jest wiecej zabawy;d;d. a jesli chodzi o semestr to jesli nie ten to inny haha;d wiem z autopsi
|
No i ja muszę się wypisać. szef mnie z roboty nie wypuści wcześniej jak o 15tej. Miłej zabawy życzę i pozdrawiam.
|
A no wlasnie ja jade jutro rano po jakies opony w teren bo teraz mam michelin mc 69 h wsumie do blotka to sie nienadaje .
A jakie oponki polecacie w teren, a co by i po asfalcie wmiare szly.:confused: |
ok opona kupiona metzeler dakarowy zobaczymy w praktyce eheh
rano dzida :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |