![]() |
|
Promują tego motonga, jako off-road'ową maszynę, a wcale tak nie jest! :umowa:
|
Cytat:
|
Zgadza się.
Powiem szczerze, że coraz bardziej mi się podoba. Kupiłbym dla swojej Pani, gdyby zrobiła prawo jazdy, ale jeśli już to będziemy brać NC750. Handlarz powiedział, że w NC też może zmniejszyć moc do 48KM i można śmiało na kat. A2 jeździć. A tam już jest DCT. Dodatkowo -10% od ceny wyjściowej za nowe prawo jazdy 😊 Ostatnio byłem na RoadShow Hondy, ale jeszcze nie mieli nowej CB, a model 2018 sprzedał się dwa dni wcześniej. W zamian proponowali mi, żebym się np. Kredensem (Gold Wingiem) przejechał 😂 |
Myślę że ma nie mniejsze zdolności terenowe niż GS a to dopiero super off maszyna wg. Marketingowcow
A z nat jest inaczej myślę że max 5% właścicieli zjechało nią dalej niż szuter. |
Cytat:
Podobnie jak większość posiadaczy aut typu SUV myśli, że mają terenooffkę :haha2: |
Mi się koncepcja tego motocykla podoba. Myśle podobnie jak Louis ale do Vstroma to chyba jednak daleko tej CB - choćby tak poważna różnica jak możliwość wygodnego podróżowania we dwoje na DLu.
@Mada - jak myślisz: więcej GS-ów jeździ poza asfaltem czy CRF-ek? Pytanie bez podtekstu. Pozdrawiam |
Cytat:
Kolejny test. W zasadzie można oglądać od 3:30 |
Louis - widzę, że CB500X masz już chyba w małym palcu? 😉
To dobrze. Na pewno go kupisz i będzie sprawiał Tobie mnóstwo radości, czego Ci życzę! 👍 Zanim kupiłem eNCeka to też się doktoryzowałem 🏍 |
Kurde żeby to miało 80km , to bym kupił zmienił zawiasy i koło z przodu i byłby świetny motocykl.
48km... troszke mało przy 200kg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |