![]() |
Czemu nie. Wygląda pięknie. Dobre miejsce na wypad 2-3 dni. Lista ciekawych miejsc, nieznanych wszem i wobec, namiary na tanie spanie i śniadanie i będzie gitara :).
|
Gajron...jakby Ci to powiedzieć....chyba właśnie się załapałeś na organizację zakończenia sezonu :haha2:
|
:drif:
|
Niestety w tym roku nie dam się namówić. Organizacja jednego zlotu na rok mi wystarczy.
W ubiegły weekend robiłem w Bieszczadach imprezę "Vet Riders"- zlot lekarzy weterynarii motocyklistów, 90 osób, 70 motocykli... Limit imprez do zorganizowania wyczerpany, ale może za rok... :Sarcastic: |
Zrobiłeś zlot nieludzkich lekarzy??:)
pozdr. |
Cytat:
|
no i właśnie wróciłem,Łupków śliczne miejsce,gospodarz człek ze wszechmiar nietuzinkowy,ale całą noc wcześniej przechodziły mega burze i ostatni odcinek dojazdu zrobił się też ze wszechmiar nietuzinkowy:vis:,ale warto było polecam wszystkim:)
|
Cytat:
|
i wędkarze som na forumie,miło poznać,jeszcze milej będzie razem powędkować,dawajcie znać na privjak będziecie gdzieś w te okolice na rybki jechać, pochytamy razem:)
|
4 Załącznik(ów)
a niech tam, chłopaki se o Rajskim zrobili off topa to my se pykniemy wedkarskiego.
w poniedzialek było tak: Załącznik 6022Załącznik 6023 Załącznik 6020Załącznik 6021 pstrąg 50cm i lipień 43cm potem przyszła żółta rzeka i skończyło się |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |