Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Jak podróżować do Norwegii "po taniości". (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3626)

07 A-gent 05.07.2009 16:33

3. Po trzecie primo nie wiedziałem, że do Norwegii nie można wwozić spirytusu i gdybym to wiedział to nigdy bym tego nie uczynił i przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem tak nagannego postępku bo skończyć się on może karą grzywny lub długoletniego więzienia.
:haha2::haha2::haha2: i ziemniaków TEŻ wg TOLL

Kazmir 05.07.2009 19:11

Cytat:

Napisał XRV Rally (Post 64695)
Witku Drogi !
Nie wkurwiaj sie bo szkoda prądu i niepotrzebnie na mikro wylew się narażasz, już dawno doszedłem do tego wniosku że z zajebistego miejsca do pisania zrobiła się ormowska chujnia i szkoda pyska otwierać !

:haha2::haha2::haha2:piękne określenie :haha2::haha2::haha2:

Zoltan 05.07.2009 20:26

Cytat:

Napisał Kazmir (Post 65516)
:haha2::haha2::haha2:piękne określenie :haha2::haha2::haha2:

Ja tam akurat nie widzę w tym nic pięknego.. Nikt tu chyba nie chce zawodów na najbardziej wymyślne epitety.

Cytat:

Napisał Lewar
Dla wybierających się do Norwegii dodam tylko, że największe wrażenie wywarły na nas doliny Litledalen i Eikesdalen wraz z lączącą je księzycową szutrową drogą. Nie jest to może najbardziej popularna atrakcja i często pomijana w przewodnikach ale naprawdę warto...
Najwyższy wodospad Norwegii w jej pobliżu czyli Mardalsfossen można pominąć bo nie jest bardzo okazały ale koniecznie trzeba zobaczyć Veringfossen ( to ten z tęczą zawsze jeśli świeci słońce ).

to ta dróżka szutrowa, o którą się martwiłeś, że może być nieprzejezdna??

zombi 05.07.2009 21:54

A ja sobie cichutko liczyłem na piękną relację. Ale jestem jeszcze młody i naiwny.

Lewar 05.07.2009 22:15

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 65524)
Ja tam akurat nie widzę w tym nic pięknego.. Nikt tu chyba nie chce zawodów na najbardziej wymyślne epitety.

to ta dróżka szutrowa, o którą się martwiłeś, że może być nieprzejezdna??

Odpowiem najsamprzód na drugią kwestię bo to łatwiejsze.
Ta dróżka szutrowa, o którą się martwiłem, rzeczywiście była nieprzejezdna i kończyła się ( tak jak pokazała mapa ) scieżką dla pieszych z wieeeelką pryzmą śniegu na początku, nie do przebycia, nawet dla Afryki i musieliśmy wracać coś około 30km tą samą drogą po czym pojechać ok 150 km, żeby dostac sie w prawie to samo miejsce
Ale warto było, bo szutry w Norwegii są rewelacyjne właśnie dla Afryki. Twarde i równe podłoże z posypką z drobnych kamyków i można dzidować nawet setką o ile ktoś się nie boi, że mu się tył jego własnego motonga pokazuje czasami w bocznym lusterku.
A teraz druga kwestia.
Drogi Adagiio czy też XRV Rally
Lubię Cię, cenię i szanuję ale jeśli nie odpowiada Ci styl nowego forum ( mnie też czasem wkurwia ) to po prostu nie czytaj go i na nim nie pisz.
Nie wydaje mi się stosowne wchodzenie na nie i zabieranie głosu tylko po to aby obrażać udzielające się tu osoby.
Uważam, że nie jest tak, że Starzy Członkowie to ludzie Ok, a wszyscy pozostali to popierdułki i można ich lekceważyć.
A już na pewno określenie "ormowska chujnia" jest wysoce obraźliwe, zwłaszcza dla ludzi z mojego ( Twojego ) pokolenia.
Sorki, ale musiałem to napisać, bo nie dawało mi to spokoju od czasu jak zobaczyłem Twój wpis.
Prawdopodobnie to był mój tydzień, w którym zrażałem do siebie ludzi, których lubię, ale widocznie tak miało być.

puntek 05.07.2009 23:52

Cytat:

Napisał Lewar (Post 65535)
...() ...A teraz druga kwestia.
Drogi Adagiio czy też XRV Rally
Lubię Cię, cenię i szanuję ale jeśli nie odpowiada Ci styl nowego forum ( mnie też czasem wkurwia ) to po prostu nie czytaj go i na nim nie pisz.
Nie wydaje mi się stosowne wchodzenie na nie i zabieranie głosu tylko po to aby obrażać udzielające się tu osoby.
Uważam, że nie jest tak, że Starzy Członkowie to ludzie Ok, a wszyscy pozostali to popierdułki i można ich lekceważyć.
A już na pewno określenie "ormowska chujnia" jest wysoce obraźliwe, zwłaszcza dla ludzi z mojego ( Twojego ) pokolenia....()

No niekoniecznie w drugiej kwestii nie masz racji ...:(
smutno się czasem czyta niektóre negatywne emocje w uczestnikach formum....
ale cóż sami je tworzymy

7Greg 06.07.2009 00:14

Apeluję o powrót do właściwej treści. :mad:

Dyskusje w 'innych' albo na spotkaniach przy piwie.

Zoltan 06.07.2009 12:42

Cytat:

Napisał Lewar (Post 64626)
Ło matko !!!

....

5. I na koniec czwarte, ostateczne primo, więcej fotek i tekstu z wyjazdu nie będzie, bo osłabłem i mi się nie chce...i (patrz awatar 7Greka), którego przy tej okazji serdecznie pozdrawiam.

Drogi Lewarze, co napisałeś niepomiernie mnie zmartwiło. Więc proszę Cię w imieniu swoim i nie tylko swoim, przezwycięż słabość swą chwilową, na avatar Grzesia nie patrz już, i skrobnij coś więcej !

A tak swoją drogą, trza na wiadomości pilnie patrzeć, kiedy to ruchawki jakowe na północy powstaną ;)

edit:

Ps. Prośba do Grzesia: zmień avatar, bo ten aktualny ma zły wpływ na morale narodu :D

Lewar 06.07.2009 14:52

Cytat:

Napisał 7greg (Post 65562)
Apeluję o powrót do właściwej treści. :mad:

Dyskusje w 'innych' albo na spotkaniach przy piwie.

Siódmy Grek !! Ty, ty...Ormowski Cenzorze !!!:)

JareG 06.07.2009 15:01

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 65617)
Ps. Prośba do Grzesia: zmień avatar, bo ten aktualny ma zły wpływ na morale narodu :D

Mnie sie podoba, i nie ma zadnego wplywu na moje morale.. no, moze nieco humor poprawia :D:D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21.