Cytat:
Napisał Zoltan
(Post 65524)
Ja tam akurat nie widzę w tym nic pięknego.. Nikt tu chyba nie chce zawodów na najbardziej wymyślne epitety.
to ta dróżka szutrowa, o którą się martwiłeś, że może być nieprzejezdna??
|
Odpowiem najsamprzód na drugią kwestię bo to łatwiejsze.
Ta dróżka szutrowa, o którą się martwiłem, rzeczywiście była nieprzejezdna i kończyła się ( tak jak pokazała mapa ) scieżką dla pieszych z wieeeelką pryzmą śniegu na początku, nie do przebycia, nawet dla Afryki i musieliśmy wracać coś około 30km tą samą drogą po czym pojechać ok 150 km, żeby dostac sie w prawie to samo miejsce
Ale warto było, bo szutry w Norwegii są rewelacyjne właśnie dla Afryki. Twarde i równe podłoże z posypką z drobnych kamyków i można dzidować nawet setką o ile ktoś się nie boi, że mu się tył jego własnego motonga pokazuje czasami w bocznym lusterku.
A teraz druga kwestia.
Drogi Adagiio czy też XRV Rally
Lubię Cię, cenię i szanuję ale jeśli nie odpowiada Ci styl nowego forum ( mnie też czasem wkurwia ) to po prostu nie czytaj go i na nim nie pisz.
Nie wydaje mi się stosowne wchodzenie na nie i zabieranie głosu tylko po to aby obrażać udzielające się tu osoby.
Uważam, że nie jest tak, że Starzy Członkowie to ludzie Ok, a wszyscy pozostali to popierdułki i można ich lekceważyć.
A już na pewno określenie "ormowska chujnia" jest wysoce obraźliwe, zwłaszcza dla ludzi z mojego ( Twojego ) pokolenia.
Sorki, ale musiałem to napisać, bo nie dawało mi to spokoju od czasu jak zobaczyłem Twój wpis.
Prawdopodobnie to był mój tydzień, w którym zrażałem do siebie ludzi, których lubię, ale widocznie tak miało być.