![]() |
Cytat:
Wracaj do zdrowia. |
Zrastaj się szybko!!! :)
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Zdrowia!
Darłaś jak dzika - szkoda... ale za rok znów się widzimy na ER24. Pzdr Qter Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
Zdrowia! Jakie rokowania? Potrzebujesz jakiejś pomocy?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam tylko stracha coby po zagojeniu mieć pełen zakres ruchu bo się nasłuchałam, że łokcie po złamaniach lubią mieć z tym problem. Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Mialem zlamany i kostkę. Zakres ruchu pełny i to po krotkim czasie. Jedyna niedogodność, ale masz jeszcze na nią dużo czasu, to ta, ze wraz z wiekiem, coraz precyzyjniejszy barometr mam w kontuzjowanych stawach, ale i tak kostka zdecydowanie wygrywa, :)
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Asiu po Twoich perypetiach z kolanani to taki łokieć to pikuś . kości się szybko zrastają . a że Jesteś sumienną i zdystyplinowaną osobą w kwiecie wieku to szybo dojdziesz do siebie i pełnej sprawnśći . Ja po ponad rocznym okresie po złamaniu nadgarstów już prawie mogę powiedzieć że jest wszystko ok , Nadarstki czasmi bolą jak je przeciążę .motorkiem już raczej w zawodach nie wystartuję, możę już za satry jestem a może zacząłem po wypadku myśleć . Ale do jazdy mnie ciągnie jak konia do pługa więc czasami wbrew zdrwemu rozsądkowi robie sobie wypad w szybki teren ,oczywiście na ile mi trampek pozwala . Wiec zdrówka życzę jeszcze raz .
|
Aśka zdrufka.
Żuczek ,nie przesadzaj,jak byliśmy u Ciebie w sierpniu z Bartem,to nie było widać Żeś po kontuzji :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |