![]() |
Witka
Oj wrócił bym choćby jutro. Najbardziej w Rumuni podobają mi się usmiechnieci i robiący wrażenie zadowolonych z życia ludzie. Nie ma tez chyba (poza cygańskim pałacami) napinki na pokaz jak u nas. Łatwiej znaleźć pięknie utrzymany stary dom niż pstrokate pokraki których pełne są krajowe wioski i przedmiescia. Jak tylko otworzą granicę pakuje pierdopeda i wio. Pozdr rr |
Reaktywuje temat, planujemy Rumuńskiego tripa z plecaczkiem w pierwszej połowie sierpnia (szczegóły do dogadania w zależności na ile aktualna sytuacja pozwoli). Delikatnie już sie wkręciliśmy w jazde po majowym wypadzie wschodem polski na mazury (łącznie 2300km), więc trzeba zrobić tą planowaną wcześniej Rumunie. Może ktoś leci też z plecaczkiem i chciałby się podpiąć (albo my się podepniemy) co by było raźniej? Noclegi raczej namiot, co którąś noc jakaś kwatera/zajazd.
|
Cytat:
|
Kurcze, szkoda, że nie wrzesień to bym się podpiął... a może ktoś we wrześniu planuje, Rumunia?, Bałkany??
|
Też jestem zainteresowany wypadem do Rumunii, ale bardziej w teren (moto na kostkach w busa). W zależności od tego jak się sytuacja rozwinie z robotą.
|
Michaua ja planuję Bałkany na wrzesień lub Rumunię, zależy od sytuacji z pandemią.
|
Oooooo :D W sumie na początku sierpnia będę w PL ale nie wiem czy organizacyjnie dam radę i czy się plecak ogarnie z urlopem. Mam ciche nadzieje na wyjazd na początku września więc będę uważnie obserwować wątek. Może chociaż kogoś w trasie gdzieś spotkam :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |