![]() |
Takie cosik jak na nizej załaczonych obrazkach.http://www.augustow.pl/pl/atrakcje/gondole-katamarany Moze kojarzyc sie z koszem pod balonem tez...
|
Ja chętnie skorzystam z każdej gondoli :friday:
Jeszcze zapytam, czy możliwy jest jeszcze nocleg pod dachem, czy tylko pod namiotem? |
Cytat:
|
Dzięki za info, nocleg zaklepany.
Dla chętnych informacja, że zostało chyba tylko jedno łóżko :chleje: Do zobaczenia na miejscu :at: |
Cytat:
mogę zająć to ostatnie łózko. Jak coś to priv |
1. Sambor
2. Tomas_xrv+3 3. Mio+1 4. Consigliero + 1 5. Redrobo +1 6. Golab +3 7. Grzechu + Edzia 8. Michaua 9. Krzychu xt 10. ablos + bar 11. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan 12. Siwy, sam albo z rodzinką 13. Marek XR-ką, a może z Kasią 14. szelas, nie przepuszczę takiej okazji 15. Concer + Dorota 16. Leżan + 1 17. teren 78 +......... 18. Jarek+1 19. Dżony - narazie +1 ale może będzie i + 4 20. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko 21. Boldun + 2.5 22.Herni |
Cytat:
Miejsce ogarnięte. Rezerwacja zrobiona |
Herni, jesteś jasnowidzem. Wyjeba.eś mnie z listy zanim sam się dowiedziałem, że nie będę mógł uczestniczyć w tym roku w integracji.
Z przyczyn ode mnie niezależnych (wyjazd za granicę) z bólem serca muszę zrezygnować :( Tolek, wszystkiego najlepszego! Jak wrócę ze szparagów z niemiec to wpadnę z zaległą flaszką hehe. |
Cytat:
O qur*** a rzeczywiście zostałes usunięty. Przepraszam ale to chyba z radości pobytu 😜🤣 |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |