![]() |
Jakoś mnie to nie dziwi. Socjalizm to zło, a konserwatywny socjalizm - najgorsze. Ten kraj,
co do zasady, mógłby mlekiem i miodem, ale immanentna cechą populizmu jest to, że suwerenem są kmioty. ech. |
Ile realnie potrzebuję czasu na dojazd i powrót do Gruzji przez Turcję?,bo już się pogubiłem:)
|
zależy skąd w Polsce, ale 4-5 dni w każda stronę,. ode mnie z Mazowsza jest 3.500 km do Kutaisi.
chyba trochę bez sensu, samo paliwo w obie strony to 2000, noclegi, żarcie, zużyte opony plus przekładka (chyba nie będziesz na kostkach tyłu asfaltach leciał) i zaraz zrobi się cztery tysie jak nic. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Drugi komplet kół ze sobą, żonkę na plecak i w trasę:)
|
Zwroccie tez uwage, ze lari tez mocno spadla.
Teraz 1 Gel=1Pln |
Cytat:
Zakładamy dojazd do max. 3 dni przez Turcje z Wadowic , powrót jeszcze do omówienia czy nie przez Rosję jechać ...mówią ze tez fajnie ... Jesli czasowo dojazd przez Rosję jest krótszy lub taki sam to napewno warto zrobić kółko . Narysuje ktoś trasę którędy najlepiej i najszybciej i najciekawiej najbezpieczniej jechać przez Rosję ? 🙂🙂 |
Cytat:
|
Krytek, 3 dni troche mało. Nie wiem jak jezdzisz my jak lecimy tranzytem to robimy od 900 do max 1.300 km dziennie zakladajac, ze jedziemy autostradami lub expresowkami.
Jak wczesniej pisalem z Lublina do Batumi przez Turcje zajelo nam 3,5 dnia. |
Przepraszam że się wtrącę. Znacie może namiary gdzie można w Gruzji wypożyczyć moto,i jakie są ceny.A może auto terenowe?
Jeśli Gruzja taka tania i covid pozwoli to będzie nalot. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |