![]() |
Dobra, cieszę się, że przynajmniej Wam humor poprawiłam :) Zawsze do usług :P Przepraszam, że się nie przedstawiłam w powitalni, zaraz to nadrobię. Zamierzam wziąć m.in klucze nasadowe yato i płaskie, łyżki, śrubokręty i multi tool itd. Tylko, spotkałam się z opinią, że warto konserwować swoje narzędzia przed długą wyprawą ( zmiany pogody itd) i mieć taki spray podczas podróży, który także przyda się do ochrony motocyklu. Widzę jednak, że Panowie wszystkie rozumy pozjadali i reszta opinii równie doświadczonych się nie liczy ;-) Chciałam Was zapytać, jaki spray jest najlepszy i czy bierzecie ze sobą taki preparat? Pozdrawiam
|
Cytat:
Podobnie jak masa innego szpeju. |
Dętki mi też mieszczą się pod siedzeniem.
|
Cytat:
|
Ufff...ulżyło mi.. jak dobrze, że nie posmarowałam Twoją poleconą maścią narzędzi, a już składniki zebrałam :P Wyluzujcie, nie bądźcie tak czujni :P
A teraz tak pomyślałam, może te Twoje składniki akurat okażą się rewelacyjnym preparatem, kto wie, warto spróbować ;) |
Schowam je głęboko, na pewno. A co do majtek i staników ( a nie każda dziewczyna używa staników w trasie) - strasznie seksistowska riposta, na szczęście Ty wiesz gdzie je pakować.
|
O i juz cos wiecej o Tobie wiemy:) Estetka z cietym jezykiem. Fajnie.
|
Afrykanka wstaw zdjecie bez tego stanika , to zobaczysz jak chłopaki zaczną doradzać ;)
|
A wiesz, że gdybym ich podpuściła, to pierwsi by swoje zdjęcia powrzucali, aby takie zdjęcie zobaczyć? ;P Lecę, wiem już swoje. Pewnie jeszcze przed moją wyprawą będę potrzebować kilka rad, ale nie gadajmy o stanikach, zdjęciach i innych babskich pierdołach. Wchodzę tu po konkrety, nie na kawę do koleżanki :P Trzymajcie się!
|
A najlepiej, skoro powaznie podchodzisz do tematu... zajrzyj do dzialu lejdis. Wydaje mi sie ze dziewczyny z ksywkami Baba, Wilczyca czy roomyanek (a pewnie i wiecej) poleca ci zrodla bez gadania o stanikach czy innych zabawkach.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |