![]() |
Cytat:
|
No Puszku zdrowo zajeb.... najważniejsze, że nic Wam się nie stało....
A teraz zbieraj papierki na zwiększenie wartości motocykla, najlepiej faktury za wszelkie dodatki jakie masz w moto, pamiętaj, że nie opłaca się robić szkody całkowitej.... |
Sam siedziałem na moto.. 200 metrów od domu. Tez bede chciał naprawiac... Juz szukam zawieszenia od KTM 950/990 z kołem... :-)) Byleby rama była prosta... Noo troche mnie dupa boli...
|
Cytat:
A co do zawiasów - to Dandy i Ramires ma włożony zawias od jakiegoś modelu Husky |
Ile chcesz wydać za zawias? :)
U mnie pomimo tego, że zawias mam jak ta lala, to czeka mnie jeszcze troche modyfikacji. Gdybym miał od TE wersje to na dzień dobry sprężyny wymieniam, ale że mam od TC wersji (full dzik cross ja pierdziu) to może uda mi się jeszcze inny manewr wykonać aby sprężyn nie zmieniać. Normalna cena za używkę od LC8 z kołem i dwoma tarczami to 3500-4500zł ... dużo, ale warto. Nie mniej można się pobawić z czymś innym za dobry tysiak mniej i mieć to samo. Warunkiem jest dostępność na rynku wtórnym elementów niezbędnych do tego. |
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/KTM-LC8-950-Upsid...d=p3286.c0.m14 |
Gdybyś jednak obrał inną taktykę to ja silnika szukam ;).
|
ja mam sztyce do KTM gotowe juz do wsadzenia do AT :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Najpierw sprawdze czy rama prosta
bo poszło dołem i z tym moze byc róznie poza tym bede chciał kupic od razu cały komplet z zaciskami kołem wsio:at::at::at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |