![]() |
Cytat:
|
Kackupka.
|
Samochody jak już śluza pisał są ble i nie ma dla nich dojazdu. Ewentualnie jakieś 1.5 km od "bazy". Zamykamy listę w piątek bo mamy limit karłów do obsługi imprezy, a nie chcielibyśmy się dzielić :D Jak sam Wasil jedzie to musi być grubo. Zakładać anaki i czekać na mapę.
|
Kolega kolegi pyta czy na anakach przejedzie
|
A Gold Wingiem na wstecznym przejedzie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Doczytałem.
1,5km z buta, to ja się na bank zgubię. Na dwóch kołach się nie wybieram niestety. |
Siwy
2. kraszanek 3.Złoty 4.Seba 5.karlos 6. Senio 7. Marek007 777. Nowy lepszy ... BIKER 8.Godek 9. Myszko 10. Rafał P. 11. Jakub95 12. Pers68 13. Marecki - Świeżak, Abstynent ;-) ... ale rokujący 14. rrolek - stara nienaprawialna piz.da (jak motorek poskładam) 10. Plaku-Miejsce zakończenia rajdu, przewidujemy u placzka pod Kołobrzegiem..... 15. Majo- To w sumie niedaleko 16. ATomek- chciałbym to przeżyć jeszcze raz 17. JarekO 18. Pokemon 19. Kudłaty91 20. Rodezjan 21. wojtek II 21,99. Elwood 22. Plaku 23. Ferdek |
Od ATomka stronię. Chodzi z mitycznym, zaczarowanym, świetym naczyniem i co się człowiek zbliży to dawkę przyjmie. A że ATomek zbliża się nieustannie na spotkaniach to ja już się nie podejmuje
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |