![]() |
Do upilnowania Elwooda jeden strażnik to za mało !!! :)
|
1. Emek+ Marta - 2 razy pełen zestaw.
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, Znaczy się Elwood przyjeżdża ze strażnikiem gniazda domowego ? :) |
Teraz Integracja tylko dla gierojów. Tu na przesmyk suwalski ( najniebezpieczniejsze miejsce na Ziemi tylko bogatyry dojadą.....oprocz tych gierojów z Podlasia (inna kategoria).
|
Co to "bogatyry"?
|
Musi jakieś Gieroje :):) ale pewności nie mam :)
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Bogatyr czyli witezie z nad wschodniej granicy!
|
Cytat:
|
Jestem zapisany, ale z "duchem puszczy" trzeba uważać bo mogą pojawić się "błędni rycerze":D
pozdr. |
2. Zbigniew spływ 3. melon + 1- śniadanie 2os.x3, spływ x 2os., kubek+brelok x2 4. Golab 4osoby, 4xspływ, 2xkubek, 2xbrelok ja chcem do Żyri 5. Ferdek + Ula + Staś (1,5 roku) 1xspływ wpław, spanie pod dachem na łóżku, śniadanie x6 (2 osoby - sobota, niedziela, poniedziałek), obiad x4 (2 osoby - sobota, niedziela) 6. Lezan81 i Kasiek, spływ 2 osoby bez jedzenia, spanie w namiocie 7. mareksz007 z Kasią 8. mishieck + 3 (familijnie), śniadanie x4, spływ x2, kubek x1, spanie pod dachem na łóżku 9. Dominik +1, full serwis 10. Elwood plus Straznik 11 motormaniak + kobieta , spływ, kubek, 12 Złoty- 4 os namiot,4 śniadania w niedziele , 4 obiady w niedziele,1 śniadanie w poniedziałek ,1 obiad w poniedziałek , 2x kubek, 2x brelok |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |