![]() |
Kurcze lokalizacja z imprez jak się miało naście lat :)
Chomik - lokalizacja ok. jak się terminy ułożą to jestem. |
Cytat:
:) |
A co to se pozwiedzam pyrlandie
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19.Kudłacz 20.Kici |
Hmmm tylu chciało, tylu narzekało, że nie ma zakończenia a teraz tylko tylu się zgłasza ? :( gdzie duch w narodzie ???
|
Chętnie bym wpadł, ale jeszcze nie wiem jak się poukładają inne, prywatne sprawy i pogoda. Na początku tygodniu podejmę ostateczną djecezję. ;)
|
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19.Kudłacz 20.Kici 21. BABA |
Noooo Baba :)
Dobra nie ma żartów :) pieprzę limit 40 osobowy, bo każdy z Was jest ważny z tej zgłaszającej się ekipy i każdego będzie fajnie znów (1 raz) zobaczyć :) więc.... zarezerwowałem ośrodek docelowo. Jak przyjedzie te 27 osób dobrze, jak przyjedzie 50 też dobrze :D jak przyjedzie 130 to masakra, ale też dobrze :D. W pierwszym poście dane do przelewu :D Proszę o kasę do 14.10. |
Sorry, ale namiary na konto dajesz prywatnie, czy też jest już gdzieś numer konta podany? :confused:
|
1. HUBERT
2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz 6. bajrasz 7. wlodar 8. wojtekm72 + lena 9. SzymonBBI 10. Mucha 11. wojtalski + dobry duszek 12. ATomek 13. laska, prawdopodobnie z rodziną 14. Zagon i jakaś panna 15. yonec 16. jochen 17. Tosiek 18. Witek + Bogusia + znajomy (Jacek jezdzacy na Triumph Thunderbird) 19. Kudłacz 20. Kici 21. BABA 22. Dzieju ( potwierdzę ostatecznie w pon/wt) __________________ |
Numer konta, podany pierwszym poście, otrzymałem też oficjalną rezerwację ośrodka. Proszę o info na priv czy ktoś przytaszczy ze sobą jakieś zdjęcia czy filmy....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |