![]() |
Ale ja nie oczekuję porad na co mam wydać pieniądze tylko zadałem z ciekawości pytanie do tych co się znają. Czy wymiana na koło 18" to jest zmiana obręczy i szprych czy to większa magia, bo jednak nie widuję takich rozwiązań w motocyklach z 17 z tyłu. Ale jak już sobie tak radzimy to polecam ci wydać pieniądze na kurs nauki czytania ze zrozumieniem.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak kupie sobie kiedyś używana 800'tke GSa to na pewno nie bede szedł w koszty i koła zmieniał, tak samo jak nie zmieniałem w swojej xt tenerze, są inne ważniejsze mody. A tak FYI ja jeżdże praktycznie tylko w terenie i enduro bo nic innego mnie nie interesuje. droga utwardzona tylko jako dojazdówka. |
Cytat:
|
jak to sie mówi złej baletnicy przeszkadza rąbek w spódnicy? znaczy sie mniejsza opona :haha2: :haha2: :haha2:
|
Cytat:
Poza tym nie pisz posta pod postem, to wbrew regulaminowi na który się zgodziłeś rejestrując się na FAT. |
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
@delirium Gdzie ja napisałem że mi coś przeszkadza i że chcę zmieniać? Ty serio nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem prostego pytania? Zadałem pytanie czy zmiana rozmiaru koła to sprawa części które wymieniłem i dlaczego nie jest to popularny apgrejd sprzętów z 17 na tyle, a ty kręcisz gównoburzę i wysyłasz mnie na kursy? Ugryzło cię coś w dupę czy co?
@Brzeszczot, a co z elektroniką? ABS, kontrola trakcji - bo to mam głównie na myśli, bo chyba jeszcze prędkościomierz będzie przekłamywał ale to można zlać, ale jednak abs i trakcja na ancfalcie to lepiej mieć niż nie. No i cały czas zastanawia mnie dlaczegóż nikt tego masowo nie robi. |
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |