![]() |
:Thumbs_Up:
|
Cytat:
A tu masz gościa przeszło 131 - przy 121 padły mu łozyska wałka rozrządu https://www.dualadventure.com/maintenance-list/ Faktem jest że Twoja jest trochę inna. Porównując 890 do 690 ( ja miałem pierwszą wersję 690) to może jest trochę cięższa 890 ale mało to czuć w terenie ( choć nie jeżdżę ciężkiego terenu- raczej szutry) przez rozkład mas w 890. A 890 zdecydowanie lepiej jeździ na twardym. Ale lubiłem też swoją 690 :) ps ta 890 z 80 tys km przebiegu już sprzedana |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Zasada nie czytaj za dużo w necie i ...nie wytrzymałem i z Leżanem sprawdziliśmy słynne wałki i luzy zaworowe. Wszystko LUX :) a mój spokój bezcenny.
Wielkie dzieki dla Leżana -dobrze że Leżan to ogarnął bo jest upchane pomiędzy rama i deklem zaworowym ....ja raczej podawałem klucze :D Silnik chodzi jak sieczkarnia czyli normalna zdrowa 890 :D mimo założonego DirtTricksa Obecnie 17000km na szafie :) ps wczoraj świetna traska off wzdłuż Wisły z Warszawy za Warkę nad Pilicę |
Wylicytowałem kolejną 890 ADV R w CH. Tym razem pokradzieżową... ciekawe czy bank mi przyzna bo cena mega dobra.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
U mnie 24tys. km i wałki jak nowe w 890 :)
Moto w końcu złożone więc czas na jazdy i porównanie 890R vs 950 :D Cały serwis ogarnięty: nowe opony, oleje, serwis lag, klocki, świece, weryfikacja luzów zaworowych, wymiana stacyjki i immo. |
1 Załącznik(ów)
Aż ciekaw jestem opinii - ale nie spodziewam abyś był rozczarowany.
Masz pełną elektronikę i tryby Rally?? Ja nadal mam cykora jeździć na manetce Rally :D bo diabeł wcielony jest wtedy :D Z ciekawosci jaki gumy wrzuciłes ?? Ja mam TKC 80 i tył Motoza Rally Z - ale motoz powoli dogorywa z wiadomych przyczyn :lc8::lc8::lc8: Miesiąc nim nie jeździłem a w weekend 100km po okolicznych szutrach - oj jak to jeździ :D |
Mam pełną elektronikę MSR+Rally. Nie testowałem jeszcze tempomatu.
Przód mam Motoz Rallyz a tył Rebel Xplorer. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |