![]() |
Cytat:
, kurka wodna :) |
Cytat:
Czy miałeś jakąkolwiek nieprzyjemną sytuację związaną z wiadomym tematem? Jakieś uwagi ? Pytania co do wspierania Ukrainy przez Polskę ? |
szarik, mnie kamera stresuje i nie potrafię do niej gadać. Kumpel coś tam nagrał
https://youtu.be/OQ2k-DGaIYE?si=iMk9eji5fYAx80vA syncronizator, jedyna nieprzyjemna sytuacja to na granicy w Gruzji kiedy Gruzin mówiący po polsku ,, bracie, przyjacielu " a ostatecznie oszukał nas na 50 euro. |
Cytat:
Może już czas przestać się bać i zacząć korzystać z tego kraju. |
Cytat:
|
Byłem w 2023r nawet 3 razy. Głównie na Wołyniu.
i trochę we Lwowie. Dużo fajnych imprez na rynku. Bardzo fajny spacer po ulicy Bandery. Rewelacja. Rozmawiałem trochę z ludzmi. Ci zachodni nie trawią tych wchodnich rusko języcznych. Nie traktują ich jak swoich. Nasłuchałem się wyrzutów jak to Polska żle traktuje Ukrainę. Bo zboże, bo w sumie to nie ma za co Polsce dziękować. Pojechałem dalej przez Karpaty. Brudny, zmoczony nieświeży. W restauracji usłyszałem kto go tu wpuścił tego Polaka. Nie pasowałem do otoczenia. Acha ..na cmentarzach pełno czerwono czarnych flag. Nie wiesz przypadkiem co to za flagi Hankiss ? I wiesz co ... doszedłem do wniosku że skoro Ukraińcy mają w dupie tych co stracili domy na wschodzie....to jak się nadarzy okazja jadę przez rosję do Kirgistanu. Tak mi dopomóż Allach. Bo wszystko to co jest w naszej , ukraińskiej i ruskiej TV to kłamstwo i hipokryzja. Wyrobię sobie własne zdanie. |
:Thumbs_Up: Syncronizator jedź nie oglądaj się za siebie, żyje się tylko raz :)
|
Melon może w życzeniu wykasować słowo "tylko"
Syncronizator jeśli się zdecydujesz to szerokiej drogi. ciał |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam trolik Cytat:
pozdrawiam trolik |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |