![]() |
[quote=jendrus;101718]oo rzesz w mordę, w tym czasie jest motobajzel w wawie, będę musiał pracowac :vis:
Dawaj Jędruś z tą swoją budą do Krakowa. Masz towar lepszy niż kobiety znajdą w galerii centrum! :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
...no dobra, koniec off-top |
jochen a ile pokoi jest w jednym domku i jak organizator zapatruje się na dzieciaki?
|
W domkach generalnie są po 4 pokoje. Tematu dzieci nie ruszaliśmy, bo to kwestia niszowa. Gdybyś się decydował na zabranie dzieci, daj znać ile i jaki wiek, to ustalę coś z właścicielami (dostawki, mniejsze porcje jedzenia itp.).
|
A może w programie znalazło by się miejsce na pogadankę o osteoporozie?:D
Sory nie mogłem się powstrzymać :-) |
Cytat:
Zetjohny poniewaz planujemy traski prowadzace przez miasto na literke L od Laskowej do Kamienicy i troche zreszta po okolicy tez to byloby milo gdzybys sie wlaczyl w konsultacje drog. Popros o dostep do gangow organizatorow zlotow. |
Mój Dziadek jest z Laskowej, a Justy z Limanowej. To może ich zapytam o drogi ;)
Też nie mogłem się powstrzymać, Uwielbiam liveact-y zespołów pieśni i tańca :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Cytat:
Fantastyczny pomysł. Oczywiście do Kamienicy przez Ostrą. Bardzo chcę pomóc i w takim razie muszę pieronem skręcać moją Królową. W związku z powyższym proszę o przyłączenie mnie do gangu. Formalności w Ustawieniach już dokonałem (czy konieczna jest wiadomość na priv?). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |