![]() |
Ja chętnie tez sie pojawie o ile praca pozwoli, b yłem tam kilka razy a dawno dawno temu zdobyliśmy nawet orginalne plany i mieliśmy kserówki tych bunkrów.
|
Widze, ze tu stare towarzystwo bunkrowe sie budzi. Ja schodzilem mru z ekipa w latach 96-98, glownei polnocna czesc - wejscie PZW bez klatek przez zjazd a potem malpowanie. Ah te wspomnienia dni nad jeziorem w wysokiej i noce pod ziemia.
Trasa wiedzie niestety (chyba ze cos sie zmienilo) poludniowa, sucha czescia korytarzy, ale ogrom i tak robi wrazenie. Wybralbym sie z wami, ale mala mi sie rodzi w polowie maja wiec wicie-rozumicie. |
Jeśli byłoby zapotrzebowanie to mógłbym zorganizować małe strzelanko paintbalowe. Koleś ma w swojej ofercie między innymi paintbala. Zawsze po koleżeńsku jakaś dobrą cenę dostanę. Ale to już trzeba by się było przemieścić w kierunku Kostrzyna.
|
Jesli moge sie wtrącic, to proponowal bym, juz powoli ustalac termin. Tak aby kazdy mogl sie przypasowac...
|
apropo painta a HP będzie ?? to bym swoje klamki zabrał
|
Cytat:
Cytat:
|
w moim przypadku 6-7 odpada - zjazd w szkole.
13-14 lub 20-21 pasuje w 100%. BTW. Gdzie dokladnie jedziemy? Boryszyn, Nietoperek czy Pniewo? W przypadku grupy zorganizowanej. Można zadzwonić i dogadać się na Trase ekstra. 4 lub 8 godzin... a normalnie jakies 1.5 wychodzi. |
|
[quote=RaY;107568]w moim przypadku 6-7 odpada - zjazd w szkole.
13-14 lub 20-21 pasuje w 100%. ...A u mnie jest dokładnie na odwrót: majowe niedziele 16 i 23 siedzę w robocie :mad:. ps. podane daty sugerują, że chcecie startować we czwartek, chyba że mam zepsuty kalendarz... ;) |
no wlasnie i tu sie zaczynaja schody :(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |