![]() |
nie znam tego na pamięć ale na logikę to połączenia połówek gaźnika z podtoczeniami, wejścia rurek do korpusu... wyczaj gdzie może być. skoro zostały dwa to może paliwo między połówkami???
Szynszyl - nie są połączone? JOINT PIPE. Piękna nazwa swoją drogą. |
Cytat:
Miałem nadzieję, że będzie szczelnie, wyreguluję sobie elegancko a jak przyjdą mosiężne króćce to tylko podmienię i bajka, ogień na tłoki :D Cytat:
Czyli na nieszczelność związaną z lewym powietrzem te uszczelki nie powinny mieć wpływu. |
masz polaczone komory podcisnien co i tak jest otwarte. lewe moze Ci sie dostawac przez nieszczelnessanie ( zapewne), osadzenia osi przepustnic, polaczenia gaznik/glowica
|
Cytat:
|
Składam już wszystko do kupy.
Gość, który wymyślił połączenie airboxa z gaźnikami jest zdecydowanie do odje**nia zaraz po tym, który wymyślił plastikowe adaptery ssania... Robota, która powinna zająć kilka sekund, napychałem to różnymi sposobami, trzymałem i skręcałem jednocześnie i nadal się zsuwa... jakby nie można było dać 5 mm dłuższego kołnierza... Airbox cały czas zsuwa mi się z prawego gaźnika i łapie lewe powietrze. Prawdopodobnie wyciągnę delikatnie do góry gaźniki, skręcę airbox z nimi i dopiero opuszczę wszystko razem. Ręce opadają :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |