![]() |
Kazmir widze ze Ty stary dinozaur jezdes;)
I na nie jednym zlocie byles... Chetnie zobaczylbym fotki ze zlotu Scorpiona. Masz ci tam jakowe? Ps. Jeno nie obraz sie za dinozaura. Szacuneczek... |
Wiele fotek, a opowiadania.......to były zwariowane czasy.
Może kiedyś się spotkamy na zlocie to przy browarku chętnie pogawędzim:) |
3mam za slowo....
Oby dane nam bylo. Fajnie sie slucha takich opowiesci. Ps. Moze jednak cos skrobniesz tutaj? |
2 Załącznik(ów)
Za dużo tego do skrobania;) nie zaśmiecajmy tematu:)
Trzeba wierzyć, że będzie okazja :Thumbs_Up::) Obiecuję ostatni raz OT. Specjalnie dla Wasyla i Cibora KLv zajrzałem do kuferka i co tam znalazłem???. Cibor KLv zapraszał na IV Rajd Podlaski, a który ten był???:dizzy: Podlasie proporczyk z prawdziwej skóry g=4mm może oddam za beczkę 200L dobrej śliwowicy min 80V:D:drif::haha2::haha2: |
Cytat:
|
Sam już nie wiem co napisać ;)
Bo cytujesz mnie w poście przytaczając zdanie: Potwierdzony ostatecznie jest termin 13-15 maja. I pytasz w kolejnym czy jest ostateczny... Informuję: Ostatecznie ostateczny jest to termin. Amen. Wiem, ze to maj, niektórzy mają komunie, inni śluby. Przykro mi, chcę by zlot był co roku. Jak nie dacie radę w tym to zapraszam na następny. Nie ma idealnych terminów i idealnych ludzi. |
Amen :)
|
Witam, czy Viadra też mogą przyjechać?
|
No to ja jeszcze raz, ostatni raz, napisze że nie jest to zlot afrykański.
Afryki są jednak na nim mile widziane. Nie bardziej jednak niż jakiekolwiek inne sprzęty wykorzystujące efekt żyroskopowy, a napędzane silnikiem, nadające się w przekonaniu ich właścicieli do podróżowania. |
Poczuliśmy się zaproszeni, ze Szczecina szykuje się delegacja "nowych" :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |