![]() |
Dawać cośta ustalyly!
|
http://www.navisped.com/tariffs.php?language=2
z tego co zdążyłem się domyślić, 100$ motocykl, 140$ kierowca. |
Cytat:
Korci nas powrót promem Trabzone -Sochi, ale jak z biletami i promem to chyba dopiero na miejscu się okaże. Mamy GS1150 i 1200 tak więc ciągać możemy się na zmianę :) |
wyjazd
Niestety nie mam takiej możliwości żeby przełożyć wyjazd. Startuje 25 kwietnia a termin powrotu jest nie do końca ustalony.
W razie czego jak Wy byście mogli troszkę zmienić, dajcie znać. Bardzo chętnie pojechał bym z Wami. |
Nie mamy możliwości przełożyć wyjazdu, chcemy wystartować w sobotę 4 czerwca i być przed końcem miesiąca z powrotem. Poza tym czerwiec jest fajny bo ciepło i dzionek długi :)
Jedziesz w obie strony na kołach ? – bo my najprawdopodobniej w obie przez Turcję Ps Szkoda, w 3-4 osoby to zawsze raźniej |
:)
Jedziemy najpierw w 5 motocykli busem i przyczepką do Grecji. Tam rozładunek i dalej na kołach do Syrii i Jordani. Po zwiedzaniu bliskiego wschodu (jakieś 11 dni) znajomi wracają, ja jade (narazie sam) do Gruzji. Powrót na kołach.
Przemyśl nad delikatną zmianą terminu. Było by to raptem 2 tygodnie wcześniej a zdecydowanie raźniej :). Daj znać na kom lub daj sygnał, oddzwonie. 0-692 397 943 |
Nie dam rady wyjechać przed pierwszym (praca)
później zadzwonię, mój telefon 502-724-550 |
Witam
Panowie a ktos sie wybiera gdzies koncem czerwca lub poczatkiem lipca? Czas okolo +-19-22 dni powrot promem? Jesli tylk sie uda zdobyc bilety bez oplacenia wakacji na Majorce biurokratów nimi handlujących ;) |
Szuter Party jest koniec lipca, początek sierpnia...
pozdr |
Cytat:
Jak tam miasto z wielka.... w centrum?::drif: To symbol pamietam "plomieni pokoju" |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |