![]() |
Jak pytanie o moje dzielo to jest gdzies na poczatku tematu na 3 stronie. Poszukaj
|
1 Załącznik(ów)
Takie projekty sam niewiem ??
|
Ostatni! Zamawiam :)
|
To i ja ostatni poproszę:Thumbs_Up:
|
Dla mnie też ostatnia raz.
|
-=bip=- poproszę-ostatni-również -=bip=-
|
1 Załącznik(ów)
Temat wyjaśnion
Materiał-aluminium Obróbka-CNC Wymiary-130x150x3 lub 2 Kształt-zaokrąglony Zestawy mocujące po zastosowaniu adaptacji :D Czas realizacji jakieś 2-3 tyg (tutaj dlatego, że cena lepisiejsza bendzie) |
W takim razie piszę się na "ostatni" projekt.
Wolałbym grubszą, ale to pewnie zależy od producenta:) Kosztorys kiedy? Mam pytanie: to ma być grawerka czy wycięcie? Laserowi w sumie to obojętne, a ja wolałbym grawerkę (osłona ma być pólokrągła i chyba może być problem z napisem oraz wytrzymałością). |
...ja się napaliłem :D i zamówiłem u kolegi hero bo miał już gotowe.
Dziś zamontowałem, estetyka na moto i wykonanie ok, opaski były w zestawie. Pozdrawiam Piotrek Cytat:
|
Cennik
Kosztorys::umowa:
Materiał: blacha aluminiowa 3mm Przy opcji 45 sztuk 13 zł blacha z wyciętym napisem Africa Twin + 2x5zł za obejmy +ok 1zł za 2 śruby.Suma 24 zł Przy opcji 25 sztuk 16 zł blacha z wyciętym napisem Africa Twin + 2x5zł za obejmy +ok 1zł za 2 śruby.Suma 27 zł Mogę wysłać same blachy proste będzie lepiej pakować do kopertki :) To są gotowe zestawy nie pogięte myślę że zaginanie czy to na okrągło czy na ostro to sam w domu coś wymyślę i grzecznościowo zadziałam lub pozostawię to wam. Zdrowia. :bow: ZIMA JEST:convulsion: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |