![]() |
Pięknie panowie, pięknie!
|
13 Załącznik(ów)
O dojechaniu do Swanetii informują nas pojawiające się na horyzoncie słynne wieże z kamienia. |
2 Załącznik(ów)
Od siebie :
Po Mitasie Dakarze oczekiwałem więcej . Specjalnie go nie katowałem , a widok po trzech dniach od założenia go na felgę przeraził . Długie cięcia do dętki :Sarcastic: . p.s może to obcy :) |
11 Załącznik(ów)
wyjeżdżając ze Swanetii na dobre żegnamy się z wysokim Kaukazem. W tym miejscu przyda się ballada Bułata Okudżawy, w którego żyłach płynęła gruzińska krew;) |
Sławek, reklamowałeś tego majtasa?
|
No nie :Sarcastic: , paragonu raczej nie znajdę :(
nooo.... ale właśnie napisałem do Huberta i zoboaczymy co On na to . |
A on jest przecięty czy pęknięty?
|
:confused: Myślę , że to cięcia - i pewnie to wina kierowcy albo poprostu pech .
Wygląda to jednak dość dziwnie . Długie głębokie cięcie , a dętka w tym miejscu bez jakiegokolwiek śladu otarcia czy kontaktu . Drugie cięcie jest dłuższe i gdyby było głębsze opona rozleciała by się . Przyznam się , że przejechałem na tym drogę wojenną w obie strony :mad: Dopiero w Gori ze względów bezpieczeństwa dałem za wygraną . Ciekaw jestem opini fachowca . Wiedza przyda się w przyszłości . |
1 Załącznik(ów)
|
Wziąłem tę podosową oponę na drugie jej Maroko. Troche jej zeszło, ale trzecie też objedzie. Od dwóch sezonów jezdżę po Azji na Dakarze i mam o niej bardzo dobrą opinię. Bardzo trwała i świetna na kamienie. W piasku faktycznie trochę się kopie. A na śliskim strach dotykać tylnego hamulca. Przodu nie używałem nigdy, ale źle słyszałem...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |