![]() |
Witam ponownie wśród żywych, czyli podłączonych do www :D.
W pierwszym poście mała aktualizacja - dodałem kody SWIFT dla robiących przelewy z zagranicy (8-mio i 11-to literowy, w zależności od wymagań banku nadawcy). |
Cytat:
|
Zostały uruchomione wpłaty na zlot. Spodziewamy się, że zabraknie miejsc. Obowiazuje zasada kto pierwszy...
Impreza nie jest stricte afrykanska. Update na pierwszej stronie... |
wpłata poszła, w związku z tym liczę na to że załape się na bytowanie i noclegowanie w zamczysku.........
|
Jako że napisałem swojego posta na forum transalpa to dorzucę też tutaj a mianowicie czekam na osobę która odbierze odemnie 2 paczki zeszytów dla dzieciaka. Jestem z Żyrardowa, bywam w Łodzi i Warszawie ale tylko w wybranych miejscach. Sam się na ten zlot nie wybieram dlatego ktoś musi się tym zainteresować i odebrać odemnie pakunek.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Uszczegóławiamy powoli program. W sobotę koncert dwóch kapel: Zero Procent i Przystanek Mrówkowiec.
W pierwszym dniu zapisalo sie 26 osob. W tym tempie za 10 dni zabraknie miejsc... |
Pytanie dot. zewnętrznych noclegów... czy będzie w takim wypadku dostęp na obiekt i ile będzie kosztować?
|
Walka o ogień. :Thumbs_Up:
Jochen. Napisałbyś model dla tytułu przelewu. Zrobi się bałagan na koncie, a i nam będzie łatwiej :) |
No to maly update. po 20 godzinach zajeta 1/5 miejsc. W tym tempie miejsc starczy na 5 dni.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |