![]() |
Wiesz,masz calkowita racje.Wczoraj zrobilem nim jakies 200km,zeby wszystko posprawdzac,napelnic trakcje oliwiarki i wylapac poprawki.Na jednym z parkingow zatrzymalem sie i bylo tam troche motongow.Dziwnie na mnie patrzyli:D.Przyjrzalem sie Czelendzowi i tez bylo mi nieswojo.Tylko gdzie tu w Germanii bloto znalezc :confused:...
|
Myku mam pytanko o gniazdo zapalniczki do nawigacji - stosowałes jakies zabezpieczenie aby nie spalić ładowarki - czy Zumo ma inaczej jakos ??
|
Kable do nawigacji podlaczylem do instalacji przez bezpiecznik.Gniazdko tez idzie do instalacji przez bezpiecznik.Tak wiec jedno nie ma z drugim nic wspolnego i jak cos strzeli to reszta bedzie dzialac
ps.Jedyne co jeszcze dojdzie to centralna podstawka(kupiona),skladane lusterka i odpowietrzniki lag(kupione).W koncu ma to byc moto wyprawowe a nie sport... |
Myku , rezerwuję jak Ci się znudzi , a mnie będzie na niego stać :D
|
Franz nie ma sprawy.Z rozpedu zalozylem w Afrze grzane manetki,ktore lezaly od chyba trzech lat na polce.Tak wiec i ta jest kompletna.Jak chcesz,to tez ja dopisze na liste rezerwacji przez ciebie :o.Kupujac w komplecie bedzie znizka :p
|
Cytat:
|
W kraju nad Wisłą określa się to dosadnie - wiocha:D
|
Wlasnie,tu nie ma miejsca na podrobe.Wszystko musi byc przynajmniej TT,nawet bloto :D
|
O co chodzi z tym TT. Czy to skrót od trytytki?:D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |