![]() |
@Podos
Darowalbys sobie instalacje bagaznika (grila) czy jego zakup (w sensie, ze mozna samemu to zrobic?) Zdaje sobie sprawe, ze taki kawal zelaza na topcase to dodatkowy ciezar. Myslalem tez o przykreceniu w zamian kilku zacepow na krawedzi kufra, do ktorych moznaby bylo przewlekac linki mocujace, badz zaczepiac siatke. Jednak grill wydaje mi sie najbardziej sensowny ze wzgledu na mozliwosc mocniejszego przywiazania towaru... |
Cytat:
|
Mam dosyć duże kufry i kiedyś przeciskając się przez korek pod Budapesztem musiałem zjechać na szutrowe pobocze i tak sobie jechałem nieświadomy, że prawy kufer cały czas trze o barierę i krzesze iskry. Dowiedziałem się o tym dopiero na postoju od pleczkowej która to "prawie" wciągnęła kufry sobie na barki, bo bała się że się wypier..... :D:D:D Wyjaśniło się też skąd cały czas słyszałem modlitwy błagalne ..... i to po polskiemu. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy na czterech blachowketach osadzonych w plastiku bedziesz miał całą masę (dwa kpl ciuchów nie są takie lekkie) i to jeszcze przyczepione ekspanderem do tych rurek zamiast np do bagaznika. Bagaznik ma pod spodem firmowe zaczepy gdzie spokojnie siatkę zahaczysz nie musisz nic specjalnie dorabiać. zresztą ilosc miejsc w afi za ktore mozna zaczepic ekspandery jest nieograniczona (chocby uchwyty stelaża) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |