![]() |
No i stało sie:rules: SHOEI Multitec jest mój:lol8: Kolor biały, dodatkowo w komplecie oprócz szybki przezroczystej, dostałem szybkę lekko przyciemniana oraz całkowicie ciemna czyli mam trzy sztuki !!! Pin lock oraz nie paruj±ca nakładka na szybę tez jest. I to naprawdę działa, można chuchać i dmuchać i żadnej pary. Kask leży na mojej niewymiarowej łepetynie jak robiony ma miarę i aż mi sie go nie chce zdejmować, chyba dzi¶ w nim ¶pię:dizzy: Jedyna lekko niepokoj±ca mnie historia to DD Rings, rzeczywi¶cie trzeba trochę wprawy, aby opanować ten rodzaj zapięcia, ale cóż, full profesjonal, chciałem, to mam. My¶lę ze ten kask da rade i będzie mi służył !!!Robiłem tez przymiarki do ARAI Tour X3 i SHOEI Hornet, ale jako¶ nie teges:Sarcastic:
|
Witaj w klubie białasów.
|
Cytat:
|
Ja dawno glosilem ze Shoei Multitec to klasa dla siebie a nikt mnie nie sluchal :oldman: jak w 2009 wyjdzie z blenda model (mam nadzieje) od shoei to jestem pierwszy co go kupuje ! a te wszystkie szuberty itd ,o kilo ciezsze i wielkie jak kosmonauta to na zlom ,o Makaroniarzach nie wspomne dzis mi lewa uszczelka odleciala :Sarcastic:
|
Cytat:
|
A da się z tego Shoeja wyj±ć ¶rodek do prania?
|
Cytat:
|
Cytat:
I wystarczyło jakie¶ 2-3 lata i proszę sprzedajemy silniki Euro 5 zasilane common railem :) Tak sobie my¶le że tak będie i z Araiem i Shoeiem :) |
no ale po co ta blenda? Okulary p. sloneczne i tak musze miec bo jak sciagam kask to zostaje bez. wiec tacz czy siak musze wozic jedno i drugie.
Aha pod ramiona okularow sa w Shoei'u takie wglebienia wewnatrz wysciółki co powoduje ze okulary nie gniot±. Od lat wybieram zresztatakie okulary co latwo pod kask wchodz± bezkolizyjnie... bardziej brakuje daszka, to bezapelacyjnie plus do hornetow,arajów - ani okulary ani blenda nie pomoga ow wschodzie i zachodzie. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |