![]() |
Naczelny !!!! superowo, tylko nie zapomnij o ciastkach dla Kiemliczy :haha2:
Więc robię już dla Ciebie rezerwację :) |
Wpadłbym chętnie. Jako rekonwalescent mogę pilnować obozowiska bo na tańce to się nie nadaję :(
A, i pić (dużo) nie będę :) |
Cytat:
|
Chłopaki, wpadajcie, dach zapewniony !!!
Na te dni woodstokowe będziemy mieli jedną chatkę całą wolną, więc spokojnie pomieści się nawet kilkanaście osób. FILOZOF - napewno chcesz spać pod lodówką :D Kto pierwszy ten lepszy - czyli kto przyjedzie pierwszy będzie spać na łóżku :haha2:miejsca ograniczone oczywiście łóżkowe :D Kuchenka ,łazienka zapewnione - oczywiście za przysłowiowego MIŚKA :) Więc pozwolę sobie zrobić listę osób które będą chciały nocować u nas w domu lub kto będzie chciał zarezerwować sobie pole namiotowe za domem :) Więc proszę o wpisywanie się, żebym wiedziała ile mam szykować materacy ( pościel zabieracie swoją:D) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Yuris- ręce pełne roboty powiadasz :) Mogę się przebrać za pigułę, i opatrywać wasze rany po krzakach, błotach :haha2: A może ktoś mnie opatrzy , bo w tym roku to ja już na swoim trampiszczu będę śmigać :haha2: Wszyscy będą mile widziani !!! |
I'm in:D
1. mad.dog 2. 3. 4. 5. 6. |
1. mad.dog
2. Lepi 3. 4. 5. 6. |
Cytat:
|
Z dziewczem pogadam, ale mniejsze problemy będą z Józkiem :)
|
Diverek a może bym jakiego kota przywiózł? A drugiego dla Brunetki? I zapomniał zabrać :)
Fotki właśnie wrzuciłem. |
Lepi - my już mamy 2 koty :D
Ale zawsze można podrzucić sąsiadom :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |