![]() |
Cytat:
|
No wiec przed chwila zadzwonili z telefonu satelitarnego ze cos sie tam u nich stalo. Nie bardzo zrozumialem bo lacznosc kiepska. 600 km od Jakucka Damian zaliczyl jakas nieduza glebe parkingowa i cos mu sie z obojczykiem stalo. Wracaja do Jakucka.
|
A więc tak: Damian wraca , już jest w Moskwie, dzisiaj ląduje na Okęciu, ma zerwane ścięgna więc jechać nie może. Olek pojechał dalej, relacja się nie kończy.
|
Cytat:
|
Jak poszły scięgna obojczyka, to drutowanie Cię pewnie nie minie.
Relacja z twojej drogi też ;) Zdrowiej Damianie. |
I przejedzie człowiek tyle kilometrów, uniki robi w jakieś paryje przed latającymi łódkami i wrócić musi przez jakąś parkingówkę .. los to jest dziiiiwna rzecz.
Co się odwlecze to nie uciecze! :at: Magadan niezdobyty siedzieć nie będzie. Podpinam się do czekających na relację ;) |
Ze tak się zapytam a co z motorem (wremienywoz) został na miejscu ,sprzedany zostanie przywieziony oddzielnie wiem ze dają na trzy miechy ale pan wjechał i pan wyjeżdża u nich to jedność odprawa celna na lotnisku to chyba to samo ?? ,powrotu do zdrowia
|
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
A wyprawa... rewelacja!:) Powodzenia w kolejnych etapach podróży. Trzymam kciuki! |
Olek Pisze:
27 lipca godz. 10:11 polskiego czasu Jestem w UstiNeri , 1000km od Magadanu. Obie opony rozdarte, tył dziś sam na drodze kleiłem. Jadę wolno, moto źle się prowadzi. W Szynomonatżu spotkałem gościa który ma Yamahe TTR ma taką samą oponę z przodu. Z tyłem gorzej. Niechętnie ........... ale ubłagałem go ..................sprzedać nie che, ale chyba mi da. Dowiem się za 3 godziny, wtedy mam do niego dzwonić. Jeśli mi nie da to jutro "wulkanizuje" to co mam i jadę dalej. Na razie czekam z nadzieją. |
Już niedaleko dasz radę:) w Magadanie mogą mieć oponę:) reszta info na PW
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |