![]() |
nastepnie owe widma stwierdzily, ze beda u mnie "nocowac"( ciezko sie nocuje od 4.10 do 10.00 - bo Moskwa czeka i defilade trza zaliczyc no i najebke) !!!!!! Bo nie wiem czy wiecie..... ale juz do Bialorusi Trzody nie zapuskaja. ( tu info do Sambora cyt. Iziego " SAMOBOR...MASZ W RYJ). No coz... wzorem pana Kazimierza z Alternatywy 4 .... ranek juz jest... ptaki spiewaja... a trzoda pomalu zasypia( wczesniej wypijajac caly moj zapas piwa OBOLON- wodki swojej nieruszajac) .... a dzisiaj o 10.00 DZIDA na MOSKWE, Trzoda na Placu Czerwonym i Najebka w Mauzoleum LENINA ( chyba, ze pojada na Wegry) PS. Kto stroil GPS'A MOVISTAROWI?????
|
narazie nic nie napisze bo nie dam rady.
|
No coz, chlopcy wystartowali na Moskwe gdzie tak kolo 13.00 naszego czasu, .... wczesniej jednak proszac o odeskortowanie ich do zoo......... odwiedzili wybieg z niedzwiedziami bacznie im sie przygladajac i nim niedzwiedzie zorientowaly sie o co chodzi oni nura w wybieg i.... 8 niedzwiedziom-azylantom skopali dupsko.... nastepnie poraczyli sie kwasem prosto z beczki i dzida..... Powiem tak.... jaki Lenin byl, taki byl, ale wspolczuje mu. W Kijowie podroznicy zaliczyli - NAJEBKE, zrobili u mnie w chacie straszna TRZODE i DZIDE na Moskwe.... koncze a owym poslancom trzech wartosci zycze z calego serca SZEROKOSCI. (Mam nadzieje, ze nie beda wracali przez Kijow:mur::dizzy::haha2:)
|
Bo to było tak:
|
A tu link do zdjęć jak kogo¶ denerwuje pokaz:
GARWOLIN-TERESPOL-KIJÓW |
Jeszcze ja, jeszcze ja!
Póki dobrze wyprawa się nie zaczęła- powodzenia życzę, dróg zyczę, owocnego polowania na niedĽwiedzie (zamówiłam jednego pod łóżko :) ) i bezawaryjno¶ci sprzętów i ludzi (bo jak tak czytam, że się cholery na każdym przystaknku alkoholizujecie a Rosja dopiero przed wami...). Bawcie się! Pzdr. Ps. Buziak dla Saszki! |
УУУУУУУУУУУУОООООО!!!!!%%%%%%
МАМАЧ РЯОБЛЕМ С КОМРЕМ УОУОУО!!!!!!!! КАК Р1САС РО РОЛСК1 |
Cytat:
|
Powodzenia dzikusy!!
Wracajcie cali:oldman: |
ldt454 dobrze odczytales intencje
Swieta trojca: 1 - Najebka- na placu Czerwonym 170rubli 2 - Trzoda- wstep do mauzoleum Lenina i pocalowanie wodza w czolo 120rubli 3 - Dzida- ucieczka przed szwadronem policji Bezcenne za wszystko inne zaplaci Sambor z kasy forumowej P.S.I Podos masz w ryj P.S.II Przez kilka dni moze byc brak kontaktu idziemy zwiedzac wszystkie muzea i skanseny w Moskwie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |