![]() |
Zawsze bedziesz wsrod nas[*][*][*]
|
Po 2 tygodniach nieobecności na forum - taka wiadomość :mad:
Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie i przyjaciołom, Zaoraj tam parę obłoczków :at: |
[']['][']
|
Ashanti
[']['][']
|
W maju jechaliśmy z Ashanti na Izi Meeting. Samochodem, przez rozwalone polskie drogi przygotowywane do Euro. Był czas, by porozmawiać niemal o wszystkim. Ashanti wielką motopodróżniczką nie zdążyła być, ale marzyła o dalekich wyprawach. Z pasją opowiadała mi o Afryce, której była przed laty i obiecywała sobie, że pojedzie tam motocyklem. Zapytała mnie czemu zaprzestałem organizacji „Wieczorków motocyklowych” (odbywały się w Warszawie co miesiąc, fajni ludzie pokazywali swoje zdjęcia z motocyklowych wypraw po świecie). Moje wyjaśnienia nie bardzo ją zadowoliły i poprosiła mnie bym przemyślał tę decyzję, że te spotkania były fajne i wielu się podobały. Odburczałem, że nie ma o czym myśleć i spotkań nie będzie.
Wczoraj był czas, by to przemyśleć pod tymi drzewami na cmentarzu raz jeszcze. Myślę, że nazwiemy to Wieczorami Ashanti, zaczniemy we wrześniu i będziemy spotykać się co miesiąc. Nie wiem jeszcze gdzie, salka Południka Zero była trochę mała… Dam znać w stosownym wątku. |
Wraz z rodzicami bardzo Wam wszystkim dziękujemy za cudowne, ciepłe słowa o Ani, za bardzo liczne przybycie na ceremonię pogrzebową, za przepiękne pożegnanie...
Tata czytając wpisy na Waszym forum o Ani powiedział ze łzami w oczach, że teraz rozumie dlaczego wybrała taką drogę..., że jesteście wspaniali... Wierzę, że Ania była wczoraj z nami..., że się uśmiechała..., że była szczęśliwa... Tak bardzo mi jej brak... siostra Ashanti |
.....[*][*][*].....
|
....[*]....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
this news makes me very sad
my condolences to the parents, siblings and friends |
Nie było mnie dłuższą chwilę, dzisiaj kalendarz w kompie krzyczy „zapłać składkę!”. Wchodzę na forum, usiłuję sprawdzić czy coś się nie zmieniło z kontem a tu informacja, żeby się wstrzymać z wpłatami ze względu na śmierć Ani…Pierwsza myśl: co to za głupi kawał?! Nie wolno żartować z takich rzeczy!... Po chwili do mnie dotarło, że to tylko moja głowa odrzuciła, nie chciała uwierzyć, że to możliwe. No bo jak to możliwe, przecież nie ma wojny…, dopiero co Anię poznałem na zlocie, nawet nie zdążyliśmy dłużej pogadać… bo i gdzie się spieszyć, mamy fajną pasję i całe życie, jeszcze się spotkamy nie jeden raz.…
Aniu, będzie nam Wszystkim Ciebie teraz brakowało ale mam nadzieję, że kiedyś Wszyscy się spotkamy i będziemy dalej nakręcać nasze pasje. |
['] ['] [']
|
1 Załącznik(ów)
Ja ją pamiętam zawsze taką uśmiechniętą
|
Cytat:
ja też i pamiętam te orzechy jak dzieliła nimi na kuligu :) Majki pamiętasz? |
Pamietam, to moja kieszeń jest odbiorca tych orzechów...
|
1 Załącznik(ów)
i Samul też coś dostał ;)
|
Kolejny rok jak nie ma Cię z nami...[*]
Qter |
Smutek
|
[*]
będę na Wałbrzyskiej ... :-( |
Aniu (i)
|
[*][*][*].........
|
1 Załącznik(ów)
Tylko raz nam dane było się zobaczyć,a pamiętam jak by to wczoraj było...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |