![]() |
Wczoraj na stacji paliw w Ustrzykach Dolnych niebieska RD07 chyba A.
Pogadane. Pozdro. |
Ja ostatnio widuję rano w Krośnie Odrzańskim RD04 pewnie jak ja do roboty pędzi.
|
Cytat:
Pozdrawiam Arek |
1 Załącznik(ów)
Gdzieś tam na zadupiach Gruzji :)
|
Dzisiaj ktoś pedził nową czerwoną afrą przez Sokołów Małopolski w strone Lublina o 7:30 -potrafią ludzie zepsuć humor na cały dzień i jak tu pracować :vis:
|
Biało niebieska 7ka na obwodnicy Skawiny wczoraj okolo 15. Pomachane nie odmachane ale to pewnie temu ze lecialem puszka.
|
W Dobroniu dziś pod wieczór jakiś Afrykańczyk parkował królową. Pozdrawialiśmy się. Ktoś z foruma?
|
Dzisiaj, afryczka zaparkowana pod fryzjerem Jol-Ka na Urzędniczej w Krakowie... Kto sobie ścinał kudły...:D
|
Wczoraj ok 20.30 na drodze nr 92 w kierunku na Poznań w Emilewie. Tesco z aluminiowym kufrem czarnym, centralnym. Załoga dwuosobowa.Kierownik nieźle dusił manetę, szedł ogniem pod wiadukt wyprzedzając auta. Stałem L-ką na poboczu i gadałem z kumplem(na cb seven fifty). Pewno na Blues Festiwal w mojej wiosce co? Pozdrawiam załogę :).
|
2 Załącznik(ów)
Dzisiaj we Wrocku - trochę obciach Afryczkę na przyczepce wozić, ale pozdro dla kierowników :D
Załącznik 63623 Załącznik 63624 |
Możliwe że z Paszkowa jechali
wytapatalkowano |
Masz rację Asiu w Paszkowie byli.
|
Wczoraj około 13-14 w Bydgoszczy na ul. Gdańskiej przy myślęcinku od północy jechała nowa AT niebiesko biało czerwona z alu kuframi a za nią bmw mały dakar 650.
|
Dzisiaj około 10.40 w Piwnicznej-Zdroju pod restauracją Majerzanka biała CRF1000 na rej. WI obok GS(chyba) - ktoś z forum nawiedził moją dziurę?
|
A moją dziurę Legnicę kogo CRF1000 biała nawiedziła? Tak się zapatrzyłam, że prawie w rondo wjechałam. Było to koło 18 , Afra stała w towarzystwie innego motka na Shellu na obwodnicy Legnicy
|
Po Tychach lata nowa krolowa, ktos z naszego forum?
|
Obwodnicą Bytomia w sobote przed południem pomykała czarna Afryczka z obstawa ktoś z nas?
|
Wczoraj nowa Afra obwodnica Wawy.
|
Wpadają w oko te nowe Afryki!
|
Cytat:
|
Wczoraj wieczorem na krajowej 19 na moście na Narwi spotkałem ekipę z Honda Grecja. Trzy nowe AT i samochód. Jechali trzeci dzień na Nordkapp. Pogadaliśmy chwilę jak umieliśmy. Pozdrowiłem od forum Africa Twin Polska.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Dziś koło Twierdzy Osowiec przed mostem nad Biebrzą dwie "stare" AT z forum. Foty są ale ja jeszcze w trasie. Pozdrawiam
|
Siema, prawie co tydzień (za każdym razem gdy tam jestem) widzę RD04 w Ożarowie Mazowieckim obok hurtowni Wikr, ktoś stąd? :)
wysłano z Nokia 3310 |
Cytat:
|
2016-07-08 godz ~ 8.10 , trasa 426 Strzelce Op-K.Koźle
Nowa Afryka w białym malowaniu na OP47xx. Niestety skręciła w lewo na strefę ekonomiczną /kier Komorniki/ i tyle było słuchania dźwięku komina. Wymieniliśmy pozdrowienia na tym skrzyżowaniu .... Kierownik w białym kasku... |
Na Grocie w stronę Żoliborza dziś rano koło 7,15 Czarna Afra pomykała
|
RD07 w Lubaczowie 14:15 :)
Pozdrawiam |
Cytat:
http://fotowrzut.pl/tmp/upload/CHYTDF877Y/1.jpg |
Dzisiaj w Knyszynie koło cmentarza, widziałem ekipę na małych endurakach, statlrtowali w stronę Moniek, ciekawe czy byli to Podlasiaki z forum.
|
Dylan jeśli srebrna to ja pomykałem na Przemyśl przez Nową Groblę:D.. Pzdr
|
wczoraj 2 afryki na kaszubach - Amalka k. Sulęczyna.
moja stałą w ogrodzie, a Afryczki jechaly 10km/h bardzo sie rozgladając, nei wiem czego szukaliscie ale nie zdążyłem odstawić piwa i podejść :) |
gerard36856 odpoczywasz na kaszubach ?
|
jestem półkrwi z kaszub. przyjezdzam, kiedy się da od 20 lat, a jestem rocznik 1991 :D
w Sierakowicach tyż byłem :D toż to lokalna stolica handlu :D |
W piątek około godz. 21, 5-7km od Rydzewa nowa Africa Twin :at:
Ktoś z Forum? |
Dzienks
Bardzo pozdrawiam i Dziękuję Edycie i Emilowi za pomoc w znalezieniu noclegu dla "7 wspaniałych" w Hajnówce
|
Cytat:
|
Wczoraj w niedziele 10 lipca w okolicach węzła w Lipniku w Bielsku - Białej (69 i DK52) w grupie szosowych moto czerwona XTZ 660 R, kierowca w szarym stroju. Mateusz93?
|
Wczoraj niedziela około 14:00 w Sanoku światła przy stacji paliw Grosar widziana czerwona CRF1000 w towarzystwie GS-a1200
|
piątek koło godziny 18, drogą 27 w stronę Nowogrodu Bobrzańskiego leciała czarna afryka. Forumowicz?
|
Czarna czwórka wieczorem przed Siedlcami. W towarzystwie trampka w stronę Terespol jechali
|
gerard36856 Ja jestem rocznik 1990, więc musimy się zgadać na wspólne pojeżdżanie :)
|
Piątek 08.07. w Augustowie ul. Mostowa RD07 w kolorze Tesco... chyba, kierownik w moro, biały kask, aluminiowy kufer centralny. Oraz 09.07. z tego co pamiętam:) nad jeziorem Wigry koło klasztoru nowa Afryka czerwona, kierownik w kurtce od BMW:) widocznie zamienił na lepszy sprzęt:)
|
W Augustowie to fiecia musial lecieć
|
Al Chali
z ogromną przyjemnością :) tylko uprzedzam - marny ze mnie offroadowiec :D |
Jak najbardziej, w Tesco w Augustowie to ja :D
|
Dziś w okolicach południa, Nowy Tomyśl, czarna RD07a z Remusem Revolution, na blachach PNT.
Interesuje mnie namiar na tego kierowcę bo jego Remusik był wyposażony w DB Killera i chętnie bym w sezonie zimowym wypożyczył w celu dorobienia DB. Ja mam Remusa bez DB killera i ryczy jak bawół. |
Czarna afra na Wiślance, przy węźle z S1, stała na poboczu i kierownik chyba pisał sms'a.
|
W Łajskach dziś przed 16tą, kierownik na żółtej afryce ( często widuję w Legionowie ) ja na tesco
|
Niedziela koło 20:30 na 4 koło Jarosławia kierownik + plecacek ktoś od nas?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |