![]() |
:lol8:.Z kumplem bierzemy sobie caly piatek na dojazd.Tak wiec jesli mieli bysmy nawet pchac to zdazymy na tego dzika:D
|
Cholera jasna...
Wygląda na to że się z Wami nie napiję i nie poujeżdżam Kłodzkich szutrów. Skomplikowała mi się lekko sytuacja i za cholerę nie dam rady jej pogodzić ze spotkaniem. Jeśli jest ktoś chętny na moje miejsce to proszę pisać do Matjasa, aby uaktualnił listę. Pozdrawiam, Borys. |
IQwa szykuje mnie sie wyjście na Top Gear na narodowy - więc Zwalniam Miejsce !
PS Matjas kopa odbierzesz innym razem :D. |
kopa w dupę to TY masz za preferowanie ludycznej rozrywki w towarzystwie tysięcy wyjących gardeł.
jeszcze Ci to przypomnę. matjas |
UPDATE listy wpłat w pierwszym poście!!!!
jeśli kogoś nie ma, lub wpłącił a nie ma 'XX' przy NICKU proszę o priv PRZYPOMINAM ŻE DEADLY DEADLINE NA WPŁATY JEST DO PIĄTKU 13.09 zdrowia matjas |
Cytat:
|
Z wielką przykroscią i złością (oczywiście na siebie) jestem zmuszony zwolnić swój suchy kawałek podłogi, przepraszam za zamieszanie i bawcie się dobrze.
pozdrawiam Miras |
Nooo chłopaki !!! to 70km bede musiał przejchać żeby was zobaczy a wy odpadacie ojjjj !!
|
Czy ktoś ma jakieś układy w ..."sferze... niebieskiej" bo pogoda się nie zapowiada.:mur::mur::mur:
|
pogoda będzie zajebista :)
|
Mi prognoza pokazuje 8-13 stopni i opady od 0.1 -2.3 mm
Ale podejrzewam ze odczowalna bedzie w okolicach 35 stopni :D Pozdro PS. Link do prognozy http://www.yr.no/sted/Polen/Nedre_Sc...idsvarsel.html |
[QUOTE=trzykawki;337303]Czy ktoś ma jakieś układy w ..."sferze... niebieskiej" bo pogoda się nie zapowiada.:mur::mur::mur:[/QUOTE
Q Q Pogoda będzie. A drewna też ma nie zabraknąć. M |
Będzie super bo na szuterkach się nie będzie kurzyć :)
|
Jak bedziem w stanie jezdzic to i sie kurzyc nie bedzie :D
|
Będzie się kurzyć z dyni !
|
|
Chuja tam. Nie siać defetyzmu ino się pakować :-P
|
Cytat:
Tutaj mamy lato: http://www.twojapogoda.pl/polska/dol...odzko/16dniowa ps. robota meteorologa czy innego syn-optyka to fajna fucha jest. Palniesz prognozę wg humoru a odpowiedzialność żadna. |
Wy juz jak niemieccy bauerzy,tylko o pogodzie.Bedzie jak bedzie :D
|
Bardzo mi przykro ale musze zrezygnować - miejsce w pokoju do odstąpienia. Matjas, jak to zwyczajowo rozliczacie?
|
Chetnie wezme miejscowe w pokoju zamiast na podlodze! :D
|
Niech z czeluści piekieł bestie
Wyciągają ku nam szpony; Hufce bronią nas niebieskie, Świetliste bastiony. Niech diabelskim wynalazkom Bije ciemny świat pokłony, Nas czekają z bożą łaską Niedoczesne trony! |
jak zaczniesz z taką poezją nad ranem to zadrży ziemnia :D
|
No i się porobiło, dziś na wyjeździe dowiedziałem się że wpadły mi wyjazdy 20 i 22.09.
Po co ja się pytałem :mur: . Jutro dopytam o potwierdzenie tej wiadomości, jak się potwierdzą to z Kotliny nici :( |
Dzieju no nie rób jaj stary. Do kotliny to też wyjazd przecie
Matjas - update listy płac może jakiś co? |
HELLO. update będzie do godz 10. dzisiaj.
|
Ja właśnie puściłem kasę.
Jeśli pogoda dopisze to będę w piątek nieco wcześniej. pzdr. |
jedziesz na kolach?
|
Tak, na sześciu :)
|
UPDATE wpłat W PIERWSZYM WĄTKU.
jestem tylko matjasem i jeśli ktoś wpłacił a został pominięty walcie w ryj na priv Lepi masz fuksa :D już miałem Cię wycinać :D - przyjedź wcześniej to pomożesz cokolwiek. Ty masz w sobie tyle żelastwa to będziesz dźwigał ciężary :D matjas |
przyjade przyjade, może jakieś specjały przywioze. W sumie mogę być przed południem nawet. Będę jechał z Jeleniej wiec mam blisko :)
Jakby co będę miał auto, może się przyda. |
ja też jadę ałtem - za dużo do przewiezienia nietety.
myslę, że będę na miejscu około południa. matjas |
Matjas
JURJUSZI to Seba z Mińskiej był na Izim razem ze Szparagiem znaczy się nasz człowiek :) będzie spał ze Szparagiem :D |
ok to jasne. przypomnij zatem Szparagowi, ze termin do wpłat był do piątku :D
|
My niestety Pass....:(
|
Matias nie marudź bo se sam po świnie przyjedziesz :).
Pozdrawiam |
jak trza to z matjasa jest kawał ku''asa - trza będzie to przyjadę. 'życie' - powiem.
|
I tak masz wryj.
|
Cytat:
Najbliższy wolny weckend to w drugiej połowie października o ile mi czegoś nie wymyślą. |
Jeżeli jest taka opcja to miejsce w pokoju za DZIEJ-a mogę przygarnąć.
Matjas -daj znać czy dopłacać różnice,czy ktoś mnie uprzedził? |
Niestety nie dam rady, jeśli ktoś jeszcze może to niech wskakuje na moją miejscówkę. Wszystko ma swe priorytety ...niestety ahh:(. pzdr.
|
Matias,nr52 nie widzi XX:(
|
A ja widzę ?, zamiast XX
|
Ramoneza, jak bedziesz leciał ? Może polecimy razem,daj znać na telef.
|
Niestety nie będę mógł przyjechać na spotkanie, zatrzymuje mnie praca :(
Moje miejsce jest opłacone i niestety muszę je zwolnić. Gdyby ktoś chciał na nie wskoczyć to proszę korzystać. |
więc miejsca wolne są KOMU KOMU???
oj Oresco toś narobił bigosu!!! wieczorkiem późnym ogarnę te wpłaty XXy i ?&*@#, i będzie już porządek. z miejscówki naszej to mamy info, że kurzyć się nie będzie póki co ale pod koniec tygodnia zapowiadają przejaśnienia. drewno w każdym razie do rana powinno dać radę. matjas |
To w takim razie dopłacam 50 na pokój (za Dzieju).Jutro będzie na koncie.
|
oj Oresco toś narobił bigosu!!!
nic mi nawet nie mów, jak się dowiedziałem, że muszę zapierniczać w akurat ten weekend to mnie szlag trafił |
AGAWU w związku z chorym kręgosłupem też wskakuje z podłogi na wolne łóżko.
policzę wieczorem wiela tych łóżek tam jeszcze jest i czy są. matjas |
Smalec się studzi. Niby wieś a w składzie mieli tyko kilo słoniny...
Będę koło południa chętny do pomocy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |