![]() |
a jak przyjade w sobote rano i zaplace na miejscu?
|
To też będzie piździć :D :D :D
|
Cytat:
|
ja zapłacilem za 2 nocki to tobie odsprzedać moge jedną ;-) bede w sobote przed południem jakoś a mialem być w PT ( robota) :( - skoro nie skozystalem z poprzedniej to chyba tak może byc ? :)
szymon25 daj znać czy ci pasuje a tedix86 potwierdź czy tak to legalne jest i po czarnuchowemu |
Jakby komu w oczy wpadł nóż składany zielony to niech przygarnie i da znac na pw. Dziękuję było zacnie
|
Niestety nie wszyscy dojechali http://www.gloszabrza24.pl/zagrozeni...owany-motocykl :cold: Thorgal w szpitalu, trampek do kasacji :mad: Puszka wymusiła.
|
O fuck! Ktoś zna wiecej szczegolow odnosnie stanu zdrowia Thorgala?
|
Na wczoraj - złamana noga i skręcone kręgi szyjne. Wiozłem na komisariat dokumenty z trampka, policjant mówił, że przynajmniej tydzień go przytrzymają w szpitalu. Ponoć miał propozycję lotu helikopterem, ale odmówił, bo zabraliby go do Częstochowy.
|
No to ladne zakonczenie sezonu mu kobita zafundowala...:/
Jak byś sie z nim widzial albo slyszal, to życz mu zdrowia, a baby trzeba dopilnowac, zeby odkupila swoja wine. mam nadzieje, ze policja nie miala watpliwosci co do sprawcy? |
Policja uznała winę kierowcy samochodu. Teraz zacznie się batalia o odzyskanie kasy za moto - przedni zawias był modzony, tanie to nie było, a nadaje się tylko do złomowania :mad:
|
Thorgal zdrowia i trzymaj się....
|
Dobrze, że człowiek żyje... Z ta batalią to będzie ciekawe, kupa niehomologowanych części ciekawe jak to wyjdzie
|
Wy sie motocyklem nie martwcie, to tylko rzecz nabyta,do odzyskania.
Gorzej ze zdrowiem Thorgal!Szybkiego powrotu do zdrowia. I zeby zespolenie robil ktos odpowiedni. A potem zycze szybkiego zrostu!!!! |
Meldujemy sie juz w domu, cali zdrowi i BARDZO zadlwoleni. Milo bylo Was znowu zobaczyc, innych poznac. Organizatorzy jak zwykle staneli na wysokosci zadania i pomino tego chlodziku, nie mozna bylo zmarznac:bow::bow::bow:. Blizniak dzieki za Sprite :dizzy::bow: Lepi Twoja cola tez byla zabojcza :D
Kinia i Foxio |
Jak sie człowiek potrafi zestarzeć w ciagu jednego wieczoru.... Wszystko mnie boli ałaaaaa i mam odciski na stopach od tych baletów ;) PS zdrówka Thorgal!
|
To fatalna wiadomość. ArturS, przekaż moc od nas Thorgalowi.
|
Dzięki Wam za w pytę imprezę! U mnie tylko stłuczona noga i trochę krwi.
Thorgal chłopie, 3m się, będzie dobrze! |
Podękowania
Wszystkim którzy uczestniczyli w "Zakończeniu sezonu - Biała 2013" chcielibyśmy podziękować za przybycie.
Wierzymy, że wspólnie spędzony czas będziecie bardzo mile wspominać. Organizatorzy Thorgal: Informacja dotarła do nas z opóźnieniem - życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. |
My już w domu.
I jak zwykle wielkie dzięki dla organizatorów za super imprezę:Thumbs_Up: |
Impreza Pierwsza Klasa! :)
|
Mygosia się melduje!
Dziękuję organizatorom - impreza full profeska! Podziwiam i gratuluję ogarnięcia :) Dziękuję za kilka godzin świetnej zabawy, czyli offowe podchody z roadbookiem - REWELACJA! Bardzo! mi się podobało :) Robiłam to pierwszy raz. Wskazówki były jasne i logiczne. Trasa taka akurat dla blondynki ;) Puszek, Dunia, Zbyszek, Rafie, Naczelny - bardzo mi było przjemnie z Wami jeździć! Dziekuję Cheniowi, Gruszce, Jakiemu i Jarkowi za wspólną drogę "do" i za wykopywanie mnie z piachu ;) Dziękuję za tańce, hulanki i swawole :D Baba - przepraszam, że Cię uszczypałam, ale myslałam, że to Grucha ;) :P Dzisiaj przez kilka h powrotu, pomimo zmęczenia, niewyspania i bólu pleców oraz kończyn [chyba od tańców?], na ustach gościł mi szeroki uśmiech, a w głowie szumiała Bałkanica, :) Dziekuję wszystkim za świetną zabawę! |
Serdeczne dzięki za imprezę. Upału może nie było, ale atmosfera gorąca. No i okoliczne lasy, soft off, żubry itp. Będzie co wspominać :haha2: Pozdrowienia
|
1. wielkie OKLASKI dla organizatorów
2. podziękowania dla pięknych pań, że były ... 3. a dla pijusów klinik :) |
Było zajefajnie . Dzięki .
Szybkiego powrotu do zdrowia Thorgal . |
Dziękuję za fajną imprezę i do następnego :bow:
|
Dzięki za wsjio. Klinik już zadziałał ;)
Shnol bidok jeszcze jedzie i dojedzie jutro pod wieczór. 980km na Ukrainę. Thorgal szybkiego powrotu do zdrowia i do nas. |
Podziękowania
Thorgal, szybkiego powrotu do zdrowia.
Panom organizatorom i wszystkim uczestnikom - serdeczne podziękowania za wyśmienitą imprezę oraz atmosferę. |
Dziękuję Wam wszystkim. Organizatorom za kupę śmiechu podczas konkursów, bawilam się jak dziecko, Dziękuję za wspaniałą atmosferę,za to że wśród Was znów mogłam się poczuć tak beztrosko:)
Thorgal-jesteśmy z Tobą |
Dzięki za imprezkę!!!!
Thorgal szybkiego powrotu do zdrowia! |
Nam droga to chaty przeleciała błyskiem, zero napinki i problemów. Przykro strasznie, że dla Thorgala się to tak fatalnie skończyło, ale duża ulga że nie było gorzej. Noga się zrośnie, moto da się naprawić, albo zmienić na inne, najważniejsze że żyjesz chłopie.
Bardzo dziękuję organizatorom, jak to zwykle w Białej było czadowo:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Super było Was wszystkich moi drodzy zobaczyć i się powygłupiać przy wodzie rozmownej:D Do następnego razu!! |
Dzięki wszystkim za ten czas! Było super! Kinia, Mygosia, Raf - następnym razem to my wygramy :D
Duża buźka dla wszystkich: :dizzy::kumbaya::blues::beer2::rules: |
Dzwonilem do Thorgala, jest ok, ma chyba zlamana kosc strzalkowa, ale jeszcze nie widzial RTG
oprocz tego zkrecony kark-tak mi mowil Nie moze ruszac szyja, ale nie bierze ani kroplowki,ani przeciwbolow-wiec jest ok.-chlopak jest twardy noga narazie w gipsie,ale tylko pod kolano nie jest zle, na miejscu Polica i Strazacy mysleli,ze bedzie duzo gorzej po takim uderzeniu przez osobowke. |
Organizatorom wielkie podziękowania za włożoną pracę.
Ekipie z offa podziękowania za wspólnie przelany pot. Wszystkim obecnym podziękowania za stworzenie atmosfery :) Dla Thorgala dużo zdrowia! P.S. Może moja cola nie była zła ale storpedowała mnie Twoja tequila! |
Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Throgala.
Puszek, Dunia, dziękuje za poprowadzenie do Krakowa ciekawymi szuterkami.:Thumbs_Up: |
Szkoda, że stało się to z Throgalom, ale myślę, że dobrze zrobił, a nie iść. Droga była tak
http://s020.radikal.ru/i711/1310/d2/8f33422b0342.jpg Mam nadzieję, że do otwarcia pogoda będzie lepsza |
Właśnie dojechaliśmy :D
Dzięki wielkie za super impreze, która potrafi trwać bardzo długo :D |
Jako stary i zgryźliwy tetryk - mam za złe:
- organizatorom, że pomimo włożonej pracy i słonecznej pogody za dnia, nie potrafili załatwić cieplejszych nocy - było kurewsko zimno - gospodarzowi ośrodka, że nie uprzątnął kup ludzkich z terenu ośrodka, w których z lubością wytarzała się moja suka - Afryka - współtowarzyszom biesiady, za kosmiczne drinki, po których padłem do snu w stylu " sciętej sosny" ( Atomku- Twoja ziołowa nalewka wciąż zalega na moich kubkach smakowych ) Puszkowi dziękuję za ożywioną wymianę poglądów przy stoliku :D Uwaga: znaczne nagromadzenie osobników z niebieskimi nickami i ich potajemne knucie po pokojach zwiastuje następne rewolucyjne zmiany na forum Thorgal -życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Osobiście mam przekonanie, że któraś z nich kiedyś mnie zabije. Twojej to się nie udało i mam nadzieję, że to wyczerpało pasmo Twojego pecha |
tedix86. Tobie jako przedstawicielowi organizatorów dziękuję za beztroskie dwa dni, choć bania na wejście i Sołtysowe słowa: "do dna" nie wróżyły nic dobrego :D.
Dzięki Wolly za przygotowaną trasę po okolicy. Jednak kościół w Inowłodzu z 1086 jest starszy o 57 lat od katedry w Tumie :D Dzięki Nowy za zaproszenie kapeli! taka muzyka na żywo to smaczek; zdrowo pohasałem z długowłosą Lepi :D Dzięki Krzychoo za jazdę tam, a Ekipie z Lubartowa za odwrót. Wszyscy mili, uśmiechnięci...Takie kontakty to tlen dla Forum :D:D:D |
Dzięki za impre. Kwital powaliła mnie jak zwykle Twoja mikstura.
Thorgal = zdrowia! Wiadomo, że takiego wojownika nie złamie byle pipa... |
Tak więc dopiero dzisiaj byłem w stanie opanować dygotanie rąk, wiec piszę.
Bardzo dziękuję za jak zwykle przednią imprezę. Organizatorom-Spisaliście się na medal. Dopełniła się moja żądza kontaktów z ludźmi ponoć było wielu uczestników. ADHD w sobotę jak dopadłem moto było straszne. Dupsko jeszcze pobolewa. Dzięki za jazdę i czapka z głowy dla Kijany że opierdzielił z nami to na AT(jesteś walnięty i to zdrowo). Jeszcze raz dziękuję Thorgal -szybkiej rekonwalkescencji-co po tylu zmartwionych głowach na FAT twoim wypadkiem będzie gwarantowane. |
Od wszystkich litwynow chcialbym podziekowac wszyscym uczastnykam! spac bylo zimno, ale atmosfera - jak na wulkanie. +10 organizatoram, wiele pocalunki dla fajnych dziewczyn. Mielismy dobry czas, poznalismy wielu nowych przyjacielej. I zapraszamy do Litwy!
|
Podziękowania dla organizatorów , współbiesiadników ,offopopaprańców za mile spędzony czas :Thumbs_Up::D
Thorgal szybkiego powrotu do zdrowia. |
Organizatorom dziękuję pięknie ;)
Towarzyszom noclegu w świetlicy również Osobne podziękowania Nowemu za ściągnięcie w nocy z lasu a Puszkowi za naprawę motonga wszystkim pozostałym za atmosferę, latanie po lesie... skoki na parkiecie... picie wódy z gwinta itd.. Dużo zdrowia Thorgal! Lewa w górę. Najważniejsze że w miarę cały jesteś. PZDR Qter |
podziękowania za niezłą imprezę !
oraz za koncert chrapania w świetlicy:) dawno nie spałem w pełnym opakowaniu. |
Wielkie podziękowania dla organizatorów i uczestników za świetną imprezę. Szkoda, że nie dla wszystkich wyjazd okazał się szczęśliwy. Szybkiego powrotu do zdrowia Thorgal.
Drużynie turystycznego quasi offu dziękuje za miłe towarzystwo i za to, że nie planowaliście porzucić mnie na bezdrożach na pastwę leśnych stworów. Cieszę się, że mogłem zobaczyć znajome twarze oraz spotkać pozytywnych ludzi, których dotąd nie miałem okazji poznać. Do następnego razu. Kinia, Foxio, jesteśmy umówieni ;) |
Ja dziękuję dopiero dziś,, bo musiałam ochłonąć ;) i tak mi jeszcze wszystko podryguje w rytmie "będzie się działo..." hahaha.
Tedix, Sołtys (nie myśl, że Ci się upiecze- masz czas na przygotowania do następnego zlotu :devil:), Stanley (herbatka dla Ciebie we Wrocku na żądanie :kawa:) i cały Organizatorski Zespół - piękne podziękowania, że chciało Wam się chcieć i dzięki Wam po raz kolejny świetnie bawiliśmy się w Białej. :Thumbs_Up: Krioterapia też niezapomniana, od dziś na zloty zabieram termofor :D. Szczególne dzięki dla teamu RUM... za urodzinowe atrakcje i moto całe w rumiankowych kwiatkach :lol8: łobuzy... ....Bliżniak tego orania piachu dużą bumą w drodze powrotnej jeszcze Ci nie wybaczyłam ;) P.S. Thorgal - wielka kula pozytywnej energii dla Ciebie - zdrowiej szybko :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Ekipa 67 i 69 z małymi przygodami dotarla do celu.
Pzowole sobie zapodać kilka fot (również z dojazdu) bo z baletów to nie wiem czy mogę ;) |
5 Załącznik(ów)
... .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |