![]() |
Bacha, Przemek, Wy i Wasza gościnnośc trawnikowa jesteście nie do podrobienia, stokrotne dzięki! :bow:
Meldują sie Krańce Zachodnie. tyle tego bylo, wózeczki, pontony, kubeczki, baniaki, truskawki, jogurty, kebaby, paznokcie i fryzury, koty, psy, motóry.. juz nie pamiętam kto miał co, ale zdrowych nie wpuszczali :lol8: offu zawsze mało, ale jeszcze był pod grzybkiem luz total, było radosnie! :D :dizzy: Cytat:
Dubel, kto sie lubi ten sie czubi! :* :osy: :) |
Dziękuje bardzo,za APŚ,za truskawkówke,za wszystko.:bow::bow::bow:
Jeśli Pozwolicie to za rok też chce być. :bow::bow::bow: Tego nie da sie opisać to trzeba przeżyć :bow::bow::bow::bow: |
A ja już z Wami nie piję :haha2::haha2::haha2:
Pamiętajcie że do następnego woodstocku musimy się przygotować :) ja już chcę wooodstoccccccccccccccccccccckkkkkkkkkk !!!! Demolka tak powiem, jesteś moja krew:) na następny woodstock sobie poszalejemy na offie :) może czegoś się nauczę od Ciebie, fajnie sobie dajesz radę na koniku :haha2: Ja już tęsknię za Wami !!!!!!!!! ASIEK - SUPEROOOOOWE ZDJĘCIA :) kradnę :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://wyborcza.pl/1,75478,16369503,...ymstokiem.html http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._puszczy_.html czy macie jeszcze jakies pytania:haha2::vis: |
https://plus.google.com/u/0/photos/1...48938108480769
dorzuciłam kilka fotek a kto nakablował do gazety ??? :haha2: |
ooo, jaką fote nam zrobili od frontu :hehehe:
jaha, Brunetka, pojedziemy w offa az sie bedzie kurzyło :blues: ;) Ty ode mnie, ja od Ciebie i bedzie :) jesu, te zdjecia..... fotografowie nadworni zrobili robote :D szantazowac będą! troche pokradłam, ale zgłosze sie po oryginaly w swoim czasie ;) |
dzięki za wszystko!
gościnę(!), alkobudzik, towarzystwo, pomór i cały całokształt. jesteście mega pozytywną bandą i cieszę się, że było mi dane was poznać :D |
1 Załącznik(ów)
|
Było super!
Mało pamiętam, pożyczonego roweru nie zgubiłem. Do zobaczenia znów. |
Cytat:
Oby nasze wątroby żyły wiecznie, do zobaczenia - miejmy nadzieję szybciej niż - za rok. |
Nikomu nie brakuje butów (stawiam na Zaczekaj) i T-shirta? Bo po uporządkowaniu pola namiotowego kilka rzeczy znaleźliśmy.
|
Butów? Właśnie mi coś Brunetka pisała.
Ale to raczej tak czy siak nie moje :-) |
"Jakiś agrogangster z nami jechał?" czyt, Raviking
Ravi przyznaj się do kogo jeszcze strzelałeś jak wyjechaliśmy z lasu :) bang bang bang.... tylko było słychać :haha2::haha2::haha2: dobrze że Ciebie nie zamkneli bo bysmy Ciebie odwiedzali z kompocikiem w lochach |
Buty to moze za duzo powiedziane, ale że skonczyla mi sie tubka kleju do klejenia moich jezuskow, jam to swiadomie je tam porzucilem..
|
Cytat:
|
Znaczy, poszukujemy Kopciuszka:-)
|
Ale się rozpisali... To ile dni zostało do woodstoku? :] Pzdr dla ekipy z pod parasola.
|
Cześć.
Brunetka,nie strzelałem do nikogo,chyba,że do giermańskiego oprawcy :haha2: Ramoneza mam Twój kubek,oddawaj mój. :) Grażynka jest zachwycona Afrykańskimi wariatami i resztą ekipy z podwórka.:Thumbs_Up: Pierdole,nie ide już pod parasol :haha2:,czasoprzestrzeń jest wtedy rozjebana jak w Kingsajzie :lol8: |
Cytat:
|
ej, a moze tak pociągniemy ten temat do następnego woodstocku?
bedzie łatwiej dotrwac :D Cytat:
|
Zobaczcie co znalazłam w necie , Ravi kojarzycie może :haha2:
http://i61.tinypic.com/33mmk9s.jpg[/IMG] http://i62.tinypic.com/2e5jvqs.jpg[/IMG] |
O fak nasz ponton :D
Nigdy nie zapomnę min ludzi, którzy się do niego dorwali w błotku :D |
nasz nasz :)
Grzechowi wyżarliście chipsy :) Maksowi skubneliście ponton :) same straty hihi a co do następnego woodstocku jaką wybieramy tematykę zostają kaczuchy ???? :haha2: |
Ponton był też pokazywany w tv :D
|
Czyli godnie zakończył żywot :D
|
Przemek spoko,dam rade z Ramonezy kubka.Brunetka pomysł pamiętam ;)
W przyszłym roku piraci z Karaibów :haha2: Giermański oprawca na jeźdźca to raczej chodziło o ściporka :D |
egocentryzm :D ale on jechał na tym samym wozku, poza tym z Brazylii :haha2:
piraci z karaibów, to chybawiększa żaglowkę trzeba bedzie skołowac. moge być małpką? |
:haha2:A hooy,będzie czas serferów
|
Cytat:
|
Czyli w przyszłym roku 20L rumu?:friday:
|
Rawi dbaj o mój kubeczek jak o rodzoną matkę,no i nie dopuść aby się rozeschnął.
Teraz ponton Maxa jest drugą rozpoznawalną jednostką pływającą w Polsce zaraz po ORP Błyskawica |
Max jak zobaczył zdjęcie to tylko powiedział tak, mam nadzieję że wujek Ravi przyniesie go po woodstocku :haha2:
ale te dni się dłużą do następnego woodstocku.....:( |
Widzę,że z roku na rok Wasz dom i ogród (Brunetko i Diverku) jakoś cudownie się rozciąga:) a i organizacja , z tego co piszą uczestnicy jest dobra - może więc rozważycie otwarcie lub zamknięcie sezonu?:) Aż strach się bać tego "czerwonego":haha2:.
|
Brunetka,Powiedz Maxowi ,że w zamian ma namiot z historią :D
Ramoneza będe dbał :D Bicio ma racje rum będzie dobry :D |
Organizacja wcale taka dobra nie jest... jest idealna bo ograniczona do minimum :) Taka idealna anarchia obywatelska, społeczeństwo się bawi i obiecuje prawie nic nie popsuć :) Co najwyżej zeżre chrupki na mega gastro i zwoduje ponton
|
Misza Określił to bardzo idealnie :Thumbs_Up::kumbaya::grass::lobby:
|
Heheheh, partia APŚ naszym programem jest umiarkowana anarchia obywatelsko-alkoholowa :D
|
tak się zastanawiam jak jeszcze ulepszyć nasze spotkania
na bank muszę ulepszyć organizację łazienkową, na następny rok chyba będą wydawane numerki :) |
siusiu 2zł
mała kupa 5zł duża kupa 7zł. Ech. Dlaczego to tak daleko... Może kiedyś i ja...... |
Wasilczuk, dojedz chocby do wrocka a dalej pociagne Cie sprzegiem co mam na zadupiu.
Misza! Dezorgaznizuj organizowanie ;) Ravi... Jam Ci caly czaa cos winien Diverki... Chce znow Was |
To ja mogę wydawac numerki na lazienke.
W sumie doswiadczenie na recepcji jakies tam posiadam :D I sie zacznie pan tu nie stał i po lufie :haha2: |
Cytat:
A co do organizacji naszej wioski zadomowej to Misza trafnie to opisał. Organizuje się wszystko samo praktycznie. A organizacja polega na ... jej braku. A obywa sie bez zadnych zgrzytów i niemilłych sytuacji. Jedynymi przygotowaniami jakie poczynamy to zakup spirytusu, potem wymyślenie co w tym roku robimy no i potem sama produkcja. :D A no i w tym roku Barbarka kupiła specjalnie duży gar. Ale okazał sie chyba jednak i tak za mały.:mur: Cytat:
A my Ciebie i resztę ekipy ze wschodnich rubieży, w przyszłym roku oczywiscie zapraszamy. W tym roku, po raz pierwszy, skromna ekipa z Podlasia nas nawiedziła. Ducha Puszczy z sobą mieli. Ale jakieś to podrabiane towarzystwo. Nikt nie zaciągał. A i co do planów na przyszły rok. Rumu chyba raczej nie zrobię, bo nie mam plantacji trzciny cukrowej. Jesli do przyszłego roku w ogródku takiej nie założę, zrobie coś innego. Plana już mam. Głównym produktem oczywiście będzie spirytus. A pomocniczym chyba tak sobie myślę że orzech włoski. Zrobię czarniuśką orzechóweczkę. Nikt nie ma alergii na orzeczy? Bo jak widzę na spiryt nie. :-) A co do kibelka i aby zmniejszyć kolejki, to postaram się zrobić porzadki w piwnicy i tam jest drugi. No i ewentualnie przy megafrekwencji można wesprzeć się toy-toy'em, jak to było np. w Kłodzku. |
- Tak, synku, właśnie tak, zrób kroczek, no, jeszcze jeden kroczek.
- Mariola, przynieś szybko kamerę!!! . . . . . . . . . . - Syn z woodstocku wrócił! |
Behehehehe Sołtys - pożyczam na fejsa. Doskonałe!
|
I takie prawdziwe :D:D:D
|
Cytat:
Dobre je to . Też skradłem. Diverek, może zorganizuj woodstock w innym terminie niż Owsiak, będzie wilk syty i owiec cały. I nie będziesz Jurkowi publiki zabierał! :] |
to moze po prostu przyjedziemy spontanicznie odwiedzić Bachę i przez weekend pomożemy jej w wychowywaniu młodzieży.. :D
|
No... ale że co ...jutro???:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |