![]() |
Nic dodać :) rowniez dzieki !
|
Dzięki za super zabawę
|
Dzięki wszystkim, super było zobaczyć Wasze mordy! ;)
|
Melduję się!
Dziękuję organizatorom za czadowy zlot! Biała jest niesamowita :) |
Ale nudyyyy.
Było jak zawsze. Ziewwwwww czyli doborowe towarzystwo w świetnej atmosferze :D |
17.00 w domu, na ręcznej pompie ja w kultowym filmie Czterej pancerni i pies. A było afre przed deszczem przykryć. Miło było poznać twarze z forum. To kiedy nastepny raz?
|
Cóż mogę napisać? Podziękowania dla organizatorów!
Jak zwykle upewniłem się w przekonaniu,że kulturalni ludzie mają swoje hobby. Cieszę się ,że potrafimy bawić się bez alkoholu.Po raz kolejny sprawdzili się motocykliści! Ludzie o wrażliwych sercach,otwarci tolerancyjni! Zawsze można liczyć na tych cudownych spokojnych ludzi zebranych w jednym elitarnym miejscu jakim jest nasze forum. Wyrozumiałe, towarzyskie jednostki, które wspierają kolegów ciepłym słowem i podtrzymują na duchu rozsmakowując się w wyszukanych komplementach! Ludzie doceniający spokój i szanujący odmienne poglądy oraz cudzą własność! Pomocni niezależnie od koloru,skóry i religii. ps. Totalną bzdurą wydaje mi się stwierdzenie zasłyszane ,że gdzieś alkoholizowała się banda neofaszystowskich świń. Podobno ludzie ci pili 2 dni z rzędu od 7 rano a ich zachowanie przypominało bandę rasistowskich goryli ze schizofrenicznymi skłonnościami wydającymi okrzyki rodem z małpiego gaju. Nigdy bym w to nie uwierzył bo wierzę w ludzi! Pragnę przekazać pozdrowienia od starszego Pana grzybiarza który drapał kilkanaście naklejek:"LUBIE ZAPIERDALAĆ" ze swojej karoserii. Mówił ,że jego Renault Scenic dzięki tym naklejkom uzyskało 140 koni więcej. ps.2 Tak bardziej na poważnie to dziadka ogarnąłem i przeprosiłem.Nie gniewał się i uśmiechał. Szczególnie pozdrawiam gauleitera Podkarpacia i cały sztab kwatery głównej. To pisałem ja Rom ! Brzuch boli mnie od śmiechu a gardło zdarte mam jak bym coś pił.Mam nadzieje,że wszyscy dojdą do siebie i znów będziemy jedną wielką rodziną Kocham Was! |
Aaa!
Dziękuję bardzo za damskie koszulki! :) |
Dziękuję Wszystkim za świetną zabawę, a Organizatorom za włożoną robotę. Było super, cieszę się, że mogłem zobaczyć starych znajomych i poznać nowych. Wasze zdrowie! :)
|
Dziekujemy Wszystkim za swietna zabawe zabawe!
Jutro usiadziemy do montowania filmiku. |
Może ktoś jakieś zdjęcia wrzuci dla tych co ich nie było, żeby żałowali...
|
Niewiele, ale tak na dobry początek:)
https://picasaweb.google.com/bajrasz...30724385033762 PS: Uć, kłaniam się Wam w pas. . |
Panowie dzięki za zabawę i ciepłe przyjęcie mnie i kolegów. Myślałem, że się trochę nie odnajdziemy, ale było miło. Fajnie było poznać nowe twarze i zobaczyć te, których nie widuję codziennie :) Pozdrawiam wszystkich i dzięki. Mam nadzieję, że jeszcze tam zawitam.
|
Dzięki za organizację, fajną zabawę i do zobaczenia na kolejnym afrykańskim spotkaniu http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
|
Kurde, załuje ze nie mogłem byc... Niestety dziura sie w portfelu zrobiła przez połamane grabie, Na nastepne spotkanie Afrykańskie postaram sie przyjechac.
|
Ja tez wrocilem. Jestem zawiedziony. Osrodek maly, ceny wysokie, ludzi jak na lekarstwo. Zostalismy zdominowani przez bande rozszalalych grzybiarzy, ktorzy darli sie do bialego rana i nie dali sie wyspac. Co gorsza napadali na pojedynczych kulturalnych motocyklistow, grabili ich z naklejek i oklejali sobie nimi samochody...
A na powaznie, to bylo jak zwykle fantastycznie. Weekend oderwany od rzeczywistosci. Po raz kolejny sprawdzilo sie stwierdzenie, ze mozna na Was liczyc! Swietnie bylo sie spotkac i zobaczyc Wasze geby! Respekt dla organizatorow za dopiecie wszystkiego na ostatni guzik. Jelita juz zaczynaja funkcjonawac, glos wraca i czas wrocic do zycia :) Jeszcze raz dzieki i do nastepnego! |
Moja "jaśnie pani" po 20 min. jazdy w deszczu strzeliła focha :mad:!
Gdybym akurat nie był doładowany pozytywną Zlotową energią, to bym cholerę chyba podpalił! :Sarcastic: - Tym razem jej się "upiekło" na zimno...;) Pozostałe 1/3 trasy pokonała w lektyce... Dzięki jeszcze raz za wspólne chwile, oraz możliwość chłonięcia klimatu i wszelakich płynów :friday: w tak doborowym towarzystwie :bow: -Do zobaczenia znowu... |
Dziękuję w imieniu moim i Moorelki za kolejny świetny zlot w sulejowskich lasach, nie wiem, który z rzędu ale do ośrodka trafiam już bez mapy i bez nawigacji he he.
Wielkie dzięki dla organizatorów za to że po raz kolejny wam się chciało. Dzięki dla wszystkich przybyłych za to że znowu mogłem ujrzeć Wasze mordy. Dzięki również dla Ocoloko i dla Tupka za fajny powrót na luzie do domu totalnymi zadupiami :) |
Dziękuję wszystkim za spotkanie i super zabawę.
Organizatorom gratuluję :) |
3 Załącznik(ów)
Tytułem wspominek...
|
Podziękowania dla Organizatorów . A reszcie pozytywnych zjebów za jazdę bez trzymanki .
|
Dzięki :bow::bow::bow: orgom za zorganizowanie super imprezki :dizzy::dizzy::dizzy: i możliwość poznania afrykańskej bracii , do zobaczyska na następnym spędzie :kumbaya::kumbaya:
|
Dzieki, pozytywni wariaci!!! :) Pozdrowienia z bieszczadzkiej przystani, rowniez od ekipy podlaskiej!
|
10 Załącznik(ów)
Mam nadzieje, że to nie był ostatni raz w Białej, bo takie cos słuchy mnie doszły
|
I ja przyłączam się do podziękowań,było SUPPPER !
Wielkie Dzięki ! |
Hej :)
Czarni dziękują Organizatorom i wszystkim Uczestnikom za super zabawę. Poniżej link do zdjęć zrobionych przez Anię i Ginę https://picasaweb.google.com/1109251...eat=directlink Do zobaczenia :D ps: dajcie znak, czy foty widać :) |
Widać ;)
|
Przepraszam za edycje.. EDIT: Panowie z googla ograniczyli otwarzanie - usuwam muzyke - puscie sobie sami cos milego |
U mnie nie bangla :/
Cytat:
|
ja już w piątek żałowałam, że mnie tam nie ma ://///// teraz to mam mega doła :mur:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z Jochenem ściskali się wszyscy:dizzy:, dobrze że wirus Ebola tu jeszcze nie dotarł bo byłoby ognisko epidemii:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ups..powinnam napisać; z Jochenem ściskaliśmy się wszyscy:p
Nie mi wprawdzie nie wiadomo o ochronnej roli alkoholu w prewencji zakażenia wirusem Ebola ale stopień nasączenia tkanek alkoholem był wówczas z pewnością na poziomie wyższym stanów średnich:D |
1 Załącznik(ów)
Tak sobie mysle co jest gorsze, wirus Ebola czy Jabola :D Jochen masz na ten temat swoje zdanie?
|
Oj nie wiem, nie wiem, z wirusem Jabola już się nauczyłem żyć, odpowiednio traktowany jest wyleczalny. Wirus Ebola to dla mnie nowość i szczerze powiedziawszy wolałbym go nie musiec rozpracowywać...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję wszystkim organizatorom.
Dzieki wszystkim uczestnikom. Dzieki za dostarczenie mnie w piątek i okrycie :) Ps. Jorge też pytałem o ten bembenek odpowiedź była coś w stylu najpierw masa potem coś tam :) |
Cytat:
|
Dziękuję za fajną imprezkę. Tyle Was było, ale jak przyjechałem w piątek o 22 to już niewielu było na chodzie :haha2:
No chyba, że to zajęcia w podgrupach .... :) Niestety musiałem rano w sobotę wracać i widzę, że mi sporo atrakcji uciekło:( LwG |
Było superowo,zajefajnie i czadowo,dziękuje i pozdrawiam
|
Będą jeszcze jakieś zdjęcia? Widziałem narazie kilku kolegów z brzuchami, jednego gościa w pięknej fryzurze i że jezdzilo się przez kałużę :-)
|
Kur.... zamknąłem się w sobie i kupie sobie kasetę z Chodakowską
|
Dziękują Organizatorom i wszystkim Uczestnikom za super zabawę.
|
Ja również dzięki za imprezę.
Załączam link z dostępem do swoich zdjęć z imprezy (paczka .zip około 350MB). Będzie do pobrania do końca miesiąca. http://1drv.ms/1u4uK2j |
Witam wszystkich,
Również dziękuję za udaną zabawę i udostępniam kilka fotek https://plus.google.com/photos/10697...PHak-fK6cTowgE Muszę przyznać że z roku na rok imprezy są coraz lepsze :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |