![]() |
No napewno jade w przyszlym roku jakos w lipcu-sierpniu,ale to Czerendzerem na lekko.A na zime przymierzeam sie do pedalowania.Przerobki stanely,bo mam zapierdziel w pracy,ale musze powiedziec,ze jest szansa,zeby Czerendzer dostal nowa twarz i galki oczne :lc8:.Jak tylko sie zabiore do pracy wszystko ladnie opisze.
|
łoj... to na nowy fejs dla tej bestii to musisz Panie arbeit shwere. no ale - póki jest poczucie, że warto ;) póty można.
dobrego! matjas |
Aaa,kiedy na wyspe jade??23grudnia i wracam 7 stycznia:rules: :smoking:
|
Cytat:
|
Wkrotce wrzuce kilka fajnych zdjec z zimowej wyprawy na ta lodowa wyspe:drif:
|
dawaj, dawaj Myku :)
już poprzednie Twoje zdjęcia były :lc8:;):Thumbs_Up: |
Te sa chyba jeszcze fajniejsze,tylko cos z kompem nie halo i troche to potrwa.
|
Jakby kogos interesowalo,jak wyglada lodowa wyspa zima to w ponizszym linku jest pare zdjec z zimowego wyjazdu:cold:.Narazie bez podpisow,ale popatrzyc mozna.Zapraszam:D.
https://picasaweb.google.com/nelusia21/ICELAND20102011# |
:Thumbs_Up:
Myku, to ty tam z glajtem się szlajasz po kamulcach? Enduroglajt :D |
dzięki!
akurat słucham islandzkiego Sigur Ros ;) |
....widzę, że w Djupaviku bez zmian:lol8:;)
|
Fajna ta Twoja Islandia :D
|
W czasie studiow planowalismy ze znajomym spedzic pieszo 2 tygodnia na Islandi, ja niestety nie wyjechalem a On wrocil zakochany w wyspie i Elizie, czyli tam sie mozna zakochac!!!!!!! Zajebiste zdjecia Panie Myku!!!!!!!
|
Dziwne...Ja jakos w nikim sie nie zakochalem,a szkoda :D.Islandia jest zajebista,nic dodac :at::lc8:
|
Cytat:
Cudne foty. |
Moze i faktycznie tak jest.Wlasnie mi sie snila,az sie obudzilem i teraz siedze przed kompem...:vis:bo nie moge zasnac :D
|
Lato już się powoli kończy a tutejsze ludziska gadają,że nijakiego wariata :lc8:na chelengerze w tym roku nie widzieli :D! Chyba się Myku zestarzał i siedząc w bujanym fotelu wspomina tylko drogę przez interior....
|
Mialem juz nadzieje,ze ani ty ani Michal sie nie odezwiecie,ale jak widac mylilem sie :D.No niestety,tym razem rzeczywistosc powiedziala NIET:mad:.Mam nadzieje,ze u was ciagle leje,grzmi i wybuchaja wulkany:D,inaczej rzuce sie pod pociag,albo przejezdzajacy wlasnie traktor.Mysle,ze jednak najpozniej za rok bedziecie czytali w gazetach o wybrykach pewnego motocyklisty.Eeech....szkoda gadac,ide do pracy :lol8:
|
Odswierzam troche watek,choc nic nowego nie mam do pisania w nim.Znalazlem za to fajna strone ze zdjeciami,opisanymi do tego.Moze zainspiruje kogos,kto chcialby sie tam wybrac i sie waha.Milego ogladania ;)
http://www.google.de/imgres?hl=de&sa...9,r:1,s:0,i:72 |
Widze ze siedzisz i sie nudzisz. Kiedy i gdzie nastepna wyprawa?
|
No moze juz nie nudze,bo zaczalem prace,ale jakos glowa ciagle jestem tam.Nastepna wyprawa...hmm...Wczoraj odebralem Czelendza z naprawy i jestem o 930E lzejszy.Tak wiec jesli jakas wyprawa sie odbedzie to musi byc troche taniej.Po glowie chodzi mi na przyszly rok Albania.Bardzo duzo osob juz tam bylo i z ich relacji mozna by bylo ulozyc ladna trase off.Podpiac pod nia trase rajdu i kilka tras znalezionych w necie.Na Islandie chcialbym sie wybrac,ale to juz z plecakiem,zeby wejsc na kilka szczytow i pochodzic po lodowcu.Jak finanse beda i znajde opiekunke dla psa,to kto wie,co z tych planow wyjdzie :D.
|
Troche czasu minelo od ostatniej wizyty na Islandii...watpie ze ktos sie tam wybierze w tym roku,choc kto wie.Ale fajnie poogladac dobre kino jak inni w zeszlym roku sie tam bawili.Naprawde polecam.Moja kochana Islandia :lukacz:
https://www.youtube.com/watch?v=6DqJTBP1lxk&t=5s |
Cytat:
Film obejrzę zwłaszcza że gadają po mojemu. Dzięki za linka. |
Biały,biały dzień. film Islandzki czad !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |