![]() |
ok to dziś wysyłam kaskę na konto
pozdr D |
kaska poszła , 1 osoba ,bez noclegu ,100 PLN
pozdro D |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
No właśnie :confused::confused: Wczoraj wpisywałem i już chcialem ...tym GPS .
|
Bo Hubert wcześniej zaprasza na piwo ;)
|
Nawiązując do rozmowy tel. potwierdzam chęć szczerą uczestniczenia w imprezie nastepujacego składu:
Vooytas - szt 1. (właściwie jak patrze w lustro to 0,5 szt. ;)) Maciek na Gs - szt 1. Agnieszka łod Maćka - szt 1. Kasa przelana dziś. wersja DOMEK. Dzięki i do zobaczyska!!! |
Zabieramy ze soba psiwory, czy na miejscu jest posciel?
|
Cytat:
Maćka |
Cytat:
Sorry za czeski błąd. Spisywałem współrzędne z Krzyśkowej nawigacji i wcisnął mu się przez przypadek dwukrotnie jakiś przycisk i pokazało zupełnie inne współrzędne. Mój błąd że nie sprawdziłem tych współrzędnych przed publikacją ... |
Nowe namiary:
N51 49.857 E21 23.900 |
Cytat:
Jak te będą złe, to pretensje do mnie ;) |
Z tymi współrzędnymi wygląda, jakbyśmy się na końcu świata umawiali :D
|
Hej, :dla jadących z południowego zachodu-, w celu nienadrabiania niepotrzebnych kilometrów, jadąc od strony Radomia nie jechać na most w Dęblinie, czy też dalszy most w Górze Kalwarii- tuż za Kozienicami w Świerżach Górnych(obok elektrowni) jest działający prom przez Wisłę do Antoniówki k.Maciejowic- skraca on drogę o ok. 50km
-polecam:)pzdrhttp://africatwin.com.pl/images/icons/icon10.gif:oldman: |
Przeprawa promowa ze wsi Kępa Bielańska do wsi Przewóz. Faktycznie zkraca drogę . Się pfatyguję .
|
Cytat:
|
Dawaj
|
|
Cytat:
W pracy mam taką starą mapę , na której między tymi dwoma wioskami narysowany jest prom.:Sarcastic: Lecę od Końskich bo tam muszę "Mamusię" wypakować. Pierwyj raz . No to zerkam dalej. Np. http://www.miplo.pl/point.php?p=A2p763E2 |
Cytat:
PS:Hubert-PRIV |
No wiesz , całkiem możliwe że po piątku może być niektórym ciężko trafić..... a to już blisko do off-a na śniadanko :haha2:
|
prośba
Mam prośbę do forumowych podróżników, żeby zechcieli przywieźć zdjęcia ze swoich ostatnich wypraw; będzie ekran i projektor i z pewnością chętni na oglądanie ( mam nadzieję, że czas również się znajdzie)
szczególny ukłon w tej sprawie do Państwa Chomików :bow: słyszałam, że macie piękną afrykańsą prezentację :) fajnie było by stworzyć klimat prawdziwego AfroParty ;) i posłuchać waszej osobistej relacji:drif: |
Siemano, zgodnie z zapowiedzią podaję godziny kursowania promu ze Świerży do Antoniówki:
dni robocze: 6.20, 7.00, 8.00, 9.30, 10.30, 12.00, 14.15, 15.40, 17.50, 20.00 niedziela: 7.00, 8.00, 9.00, 11.00, 14.00, 16.00, 17.50, 20.00 dla nieznających dojazdu- od strony Kozienic jechać w kierunku Warszawy, jakieś 5km, następnie skręcić w prawo, w drogę do elektrowni(jest mała tabliczka z narysowanym promem), dalej do końca asfaltem, szukać nast. tabliczki - powodzenia i do zobaczenia:haha2:(gdyby coś-mój tel: 602 44 11 27)http://africatwin.com.pl/images/icons/icon10.gif |
A'propos promu. Dodam nr tel. bo jakby co, to zaczeka parę minut, lub zrobi kurs extra..
603917638 |
|
Według moich obliczeń zostały nam 4 miejsca w domkach ....
|
Te 4 miejsca czyli cały domek . to może zostaw na tzw ,,zwłoki" :dizzy: bo zakłdam ,że może wystapic akcja prroblemu z komunikacją z paroma osobami :chleje:. to zawsze jest jakiś azyl... :haha2:
|
Na zwłoki jest przytulny zadaszony śmietniczek ;)
|
Proszę o dopisanie mnie do listy - bezdomny tylko sobota
Kaskę wysyłam |
|
Sprawa techniczno-organizacyjna:
Często się zdarza że na zlocie lub w w drodze na zlot lub ze zlotu komuś coś pierdyknie więc zabieram ze sobą : - dętki - łyżki - zestaw naprawczy linek - łożyska kół - klamki - i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy..... Jeśli komuś coś pierdyknie w drodze na zlot lub podczas powrotu (odpukać w niemalowane) dzwońcie do mnie, postaramy się wysłać ekipę ratunkową :D |
Będe jechał z Katowic jakby co mam:
Łyżki,dędki T+P pompkie (do luftu, nie paliwową) Obie klamki, Linka uniwersalna (ponoć zastępuje sprzegła, gazu) Podstawowe narzędzia Świece i olej tel 664 452 152 |
Kurna szykujecie się jak na wyjazd przynajmniej 5000 km.... :D przecież AT się nie psuje :D
|
W zeszłym roku był wysyp łożysk podczas powrotów ze zlotów a nie pamiętam też zlotu na którym by nie poszła się walić jakaś dętka, linka itd :D
|
Aha jeszcze ważne info. Na mapce napisałem że skręt w las przy słupku o jakimś numerze. Wczoraj dostałem info od Dabala że słupki leżą sobie w rowie - ktoś je skosił. Wjazd do lasu będzie oznaczony naszą tablicą o ile nikt jej nie podpierniczy ...
|
Czyli trzeba szukać miejsca gdzie nie ma słupków, a Dabal:dizzy: leży w rowie ? :haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na błędowie ktoś wracał kilkadziesiat kilometrów po opone dla kolegi tylko poto aby mógł dojechać, niestety nie pamiętam kto komu ale było to bardzo miłe!!! |
info-tankowanie
najbliższa stacja benzynowa to filia ORLENu
oddalona o 8km od ośrodka przy skręcie z 801 na Celejów czynna pn-sob w godz. 6-18 w niedzielę w godz. 7 - 15 wszyscy którzy mają ochotę wybać się na ON w sobote - bardzo prosimy aby dotankowali się przed wyjazem (zakładamy że będzie to o godz.10) do przejechania mamy ok 150km i nie bardzo jest gdzie zrobić to po drodze - planujemy poruszać sie boczkiem ;) |
O kurczę, full serwis, to jak dla zespołu fabrycznego rejli. Gratuluję pomysłu:Thumbs_Up:
|
Na czas zlotu będzie otwarty kurek z dobrego zbiornika :)
w zamian obiecałem że im stacji nie rozbierzemy ;) |
Cytat:
|
A ja biorę busa tak, więc jak się komuś sprzęt posypie to ładujemy i ogień !!!
Master assistance :chleje::beer::chleje::lol19::convulsion: --------------------------DZIDA---------------------------------- |
71. Krymek, 1 osoba, DOMEK, 180 PLN
|
Cytat:
|
Z rańca jeszcze zakupy w Makro robiłem ... Do tego jeszcze jakiś baran mnie wkurw..ił bo wgniótł mi zderzak i błotnik na parkingu i nie raczył zostawić kontaktu do siebie :mur:
|
Cytat:
|
szkody na parkingach... :Sarcastic: nawet drogówka by nie przyjechała :cold:
|
Cytat:
A z policją to już nie chcę mieć do czynienia po tym jak spędziłem w sumie 5 godzin w poczekalni żeby zgłosić że ktoś mi rower podpierniczył ... |
Cytat:
|
Oki ...........
Zabawa , zaczyna być przednia... a dopiero jeest 21 :30 Z Busa Kajtka . zrobiono mobilny sklep alko... :dizzy: humory dopisują..... ale nie dojechał jeden z naszych co miał dzwona po drodze szczęscie w nieszczęsciu jechal samochodem... Greg mamy nadzieje ,że wszystko oki. z wami.. bo ludkowie sie zmartwili.. jakby co daj znaka.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |