![]() |
Nie do CRF ale do cegly.Co polecacie jako farby/lakiery do gumy zeby uwidoxcznic napisy na oponie?
|
Cytat:
Proszę :) Edit: ...i na eBay od chińczyków: https://www.ebay.de/itm/Waterproof-P...al3NFfiWydCLCw |
Skad ty to wszystko wiesz,hahah.Ale ja chcialem lakier a nie mazak.Mazakiem nie bede mogl robic tak dokladnych konturow,tak mi sie wydaje
|
|
Cena :dizzy:.Kupilem tego mazaka.Jak cos to jestes winny :D
|
Bo lakier to jest pomalowania całej opony po bokach, tak mi się wydaje. Ty mówiłeś o napisach na oponie, więc mazak będzie jak najbardziej odpowiedni.
|
Jak cos to bedzie na ciebie.haha.Dzieki
|
|
myku chcesz naprawdę robić takie wieśniackie napisy na bokach opony ? hmmm, oryginały to rozumiem, no ale moda się zmienia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jeśli nie oryginał to dalej chyba będzie wieś...
|
Zobaczymy,ale jak znam zycie,to wyjdzie fajnie :).
|
4 Załącznik(ów)
Czy ktoś ma, interesował się lub zna gmole Rugged Roads dolne. Co o nich sądzicie patrząc na obrazki ?
Załącznik 76349 Załącznik 76353 Załącznik 76350 Załącznik 76352 |
Bardzo mi sie podobaly i jakbym nie kupil gory od OM ,do ktorych dokupilem dol to wlasnie je bym wzial.Wygladaja pancernie i wg mnie estetycznie.Sa duzo szersze niz konkurencja
|
Cytat:
"Dear Mr , Thank you for your email and your interest in the Smart Brake Module. The Smart Brake Module is already available for sale, the first unit will be sent out this Wednesday, and it is fully compatible with your crf 1000. Please find the installation scheme in the attachment. If you have any further questions, please contact us anytime and for technical questions, send us an email to support@safer-turn.com. I wish you a nice day and best regards, Mark STS" |
Dzisiaj też pojawiło się w przedsprzedaży to wzmocnienie ramki na GPS od camel-adv, koszt z przesyłką do Polski 118 zielonych.
https://youtu.be/bxGg9yFzoRo |
Cytat:
Edit: I cena teraz (przedsprzedaż) to 79, a nie 99 zielonych + 20 wysyłka. |
To wysyłka skoczyla, bo mnie pokazało 39 a nie 20
I na dowód https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e340b0a68f.jpg |
1 Załącznik(ów)
Radiolog - mój błąd, angielski to nie mój język.
20 zielonych mniej to promo za zamówienie w przedsprzedaży. Dziwne, bo mi wysyłkę do Niemiec pokazało... :confused: Załącznik 76394 |
plus cło i VAT:mur:
|
Cytat:
|
A miał może ktoś z Was przeboje z Urzędem Celnym?
Chodzi mi o przesyłkę z dalekiej zagranicy lub np. z Chin? Bo ja na ten przykład wczoraj musiałem jechać do Urzędu odebrać przesyłkę z Chin. Smutny Pan, który w życiu chyba w ogóle nie żartuje wytłumaczył mi z poważną miną, że wszystko, co przychodzi z Chin przechodzi przez UC. Dodatkowo należy im udowodnić, ile się zapłaciło za dany towar i jeśli kwota zapłaty jest do 22 euro to nie płaci się cła. |
O tym wiedzą sprzedawcy z alliexpress i wpisują wartość po tych 22 euro czy coś, zapłaciłem za kamerkę 80 dolców, przeszła przez cło bez żadnych opłat, a ja sobie przeczytałem na dokumencie celnym że wartość 12 dolców 😂
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
.... ..... We ship through the postal service. $39 to Europe for this part. Cory Hanson Camel ADV Products Ltd CAMEL-ADV.com |
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 76447 wymiary:48x32x32mm (radiolog - obudowa metalowa, skręcona śrubkami z przodu i z tyłu jak na foto) |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 76449 |
Jest też Szwedzka wersja wzmocnienia pałąka dla gps-a
http://ebutik.nccr.se/nccr-hard-part...t-front-screen |
Według mnie przekombinowana. Na pierwszy rzut oka kanadyjska na tle kokpitu wygląda bardziej estetycznie, a ta jakoś tak ni jak. Ale to może złudzenie apteczne.
|
JA z chlopakami z crf.de zamowilismy u goscia z Rumunii ten wynalazek.Ma to nas 44 euro kosztowac od osoby.Nie mam teraz zdjec ale jest to bardziej estetyczne i palaki przebiegaja bezposrednio przy zegarach.
|
Będzie też polska wersja. Uprzedzając nie mojej produkcji.
|
Cytat:
|
Temat swiezy.W tym tygodniu sie skrzyknelismy nie ogladajac sie na rodzime plany produkcji,jakkolwiek to brzmi :D.Novy ma foty to moze wstawic,ja nie potrafie:p
|
Ło matko, co jeszcze wymyślo?
|
Mysle ze akurat ten patent jak wzmocnienie prawego podnozka do dobre rzeczy.Deflektoty i inne to fanaberie,ale tez fajne :D
|
Cytat:
Ale, może masz jakiś namiar na Rumuna ? |
Jak masz fejsa albo latsapa to moze cos ci podesle.Daj znac na priv
|
Dużo prościej niż camel i tylko jeden nowy przewód hamulcowy potrzebny. Ja bym jednak trochę inaczej rozkminił z tymi przewodami. Zrobiłbym tak jak jest w lc8 990 |
2 Załącznik(ów)
Z osłoną TT cobrra Nemo 2 ma więcej możliwości ustawienia smarowania i nie wymaga tego dodatkowego wieszakaZałącznik 77256Załącznik 77257
|
Ile za ta osłonę zapłaciłeś?
|
/Ja zamontowalem olejarke na orginalnej prowadnicy,chowajac wezyk w wahacz i w ogole nic nie widac,a mozliwosci ustawienia dyszy podajacej olej na zebatke sa bardziej niz wystarczajace.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ktos jest chętny do zakupu zbiorowego wzmocnienia ramki pod GPS. Myślałem o tej wersji kanadyjskiej.
Ewentualnie może już coś wiadomo o rodzimej produkcji? Napewno będzie taniej, no i wsparcie dla polskiej przedsiębiorczości |
Harry ja jestem zainteresowany ale najpierw Plaza mi musi tą ramkę przyspawać..
|
Cytat:
Siegnie się |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |