![]() |
były i w Kundziczach
|
I w Rajgrodzie :)
|
Trzeba zmienić hasło przewodnie na ..."sranie w domkach".
|
Cytat:
|
Ach ci kolesie z kubów MC...ależ oni są męscy i bezkompromisowi ;)
|
Cytat:
|
|
Ale ciacha...jammi :drif:
|
Cytat:
|
A to nie przypadkiem klub mc gdzie należy nasz forumowy kolega Maher???
|
Uprasza się Onanizatorów o podanie terminu... ?
Z góry dziękuję :) |
W tym roku termin jest "płynny", kto kiedy może to przyjeżdża :)
|
O tak Ooooooo ? :D
|
Cytat:
20-22.04 |
O to, to robota:at: miejsce pewnie na ostatnią chwilę i dobrze ale milicja i tak wyśledzi...:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Po ostatnim podlaskim pojawiły się zawolawołane groźby od rolników, nawet sam minister zabrał głos. Nie wiadomo czy kolejny rajd się odbędzie, wszyscy się trochę obawiamy o własną skórę
Załącznik 79088 |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Dobra koniec żartów,zostałem położony żywcem przed kołami WŁADIMIRCA i zostałem tymczasowym Sołtysem 19 Wiosennego Rajdu WIR. Więc zapraszam serdecznie na śmierdzącą żywcem imprezę, która odbędzie się w dniach no właśnie kiedy.... chyba coś około 14-28 Kwietnia.Działka prywatna więc proszę o NIE RYCIE mi trawy, bo krowy pozdychają z głodu.Jest prąd i woda teren ogrodzony.Czyli macie jak w Hotelu **** do sklepu jest ok 40km a do najbliższej stacji 100km.Co do dojazdu na miejsce podam szczegóły w najbliższym mi znanym terminie.Zaznaczam że prosto nie będzie !!!!!! pogląd widać. Dziękuję za uwagę do zobaczenia!!!!!!!!!.:D
|
Jeśli kolega pozwoli dołącze się do prośby z całej siły.
|
tak to widzę, może tym sposobem nikt się nie napije zbytnio
https://www.sadistic.pl/tak-blisko-a...o-vt480823.htm |
Nie cierpię takich wieśniackich przeróbek, ale jakoś ta wyjątkowo w temacie
|
Achtung!
Jutro będziemy miec potwierdzenie odnośnie miejscówki. Termin to 12-13-14 października. Po dopieciu wszystkiego założymy oficjalny temat. |
No idealnie w moje urodziny
|
Kuźźźwa, akurat nie będę miał motocykla :vis:.
|
Elegancko :)
|
Cytat:
To widzimy się, mam nadzieję, na wiosnę. :(:(:( |
Cytat:
|
|
A co będzie? :/
|
Można pociągiem ?,zabierze mnie Kto dalej,jak dojade intersiti do łajtstoku ?
|
Cytat:
|
Zmieńta termin |
1 Załącznik(ów)
|
O zaraza, nie tknę tego świństwa!!! Już rozumiem tych z łódzkiego, co do nas na rajd przyjeżdżają....
|
Tysiące ton żyta i ziemniaków niszczą co rok bimbrarze ....:drif:
|
Składam wniosek racjonalizatorski ażeby rajd ten odbyć bez alkoholu ponieważ niszczy on szare komórki, powoduje stany lękowe i brak koncentracji.
|
Cytat:
Wszak na Podlaskim miałem tyle przygód, a to motór na powrocie się zepsuł, a to po ryju dostałem, a to szpital w Augustowie zwiedzałem... Co roku inne atrakcje :) Sprawa jest niestety dużo ważniejsza niż jakiś tam głupi ślub... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |