![]() |
Cytat:
|
Witam,
poprosiłbym 2x XL z długim rękawem, kolor chyba szary ... Napisz proszę na PW co i jak pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
A są inne kolory niż czarny?
|
Nie ma innych kolorów. Tylko czarne
|
Jak u Forda normalnie :)
|
Ja też bym wziął dwie sztuki XL.
Majkowski to do Ciebie z tym na priv uderzać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Emek,czym łatać ?
Miałem przygodę i pani na sorze wygrzebywała nici z łokcia,myślała,że to asfalt :D Cerować ,czy łatka po prostu ? |
Majkowski1 ogarnia. Do niego pisać na pw albo meilem kons@odziezrobocza.pl
|
Cytat:
|
Merino właśnie odebrałem, wykonanie tip top, testy terenowe dopiero będą ale już się cieszę że dobrze się zwymiarowałem i że mieliście akurat potrzebne mi sztuki :)
|
:Thumbs_Up:
Niewiele już zostało. Dla zainteresowanych wrzucam info o dostępnych rozmiarach na dzień dzisiejszy. M-13 L-2 XL-14 XXL-3 XXXL-1 Kolejna transza planowana jest do produkcji dopiero na wiosnę. Tabele rozmiarowe, koszty i foty w pierwszym poście. |
gacie som w planach ?
|
Gacie w sensie kalesony są na stanie. Gacie w sensie majty czy bokserki nie są w planach. Ale kto wie...
|
Cytat:
|
To rzeźba ale sprawdzę czy jest taka opcja.
|
JA tylko dodam że bluza od Emka czyni cuda w zimne dni !!! :at:
|
Prośba, poczytajcie o tym, że kalesony (legginsy) merino mają troszkę inną metodę zakładania...
Kilka osób pisało o tym, że im się przy zakładaniu rozdarły. Nie jest to spowodowane wadą materiału czy czasem jaki leżą w szafie. Trzeba NAŁOŻYĆ !! a nie WCIĄGNĄĆ (na siłę) na nogi. Przykład można zobaczyć: https://www.youtube.com/watch?v=rYhEZf8Dwu0 Musiałem nieźle nagooglować, żeby odpowiedni film był ;) |
No co wy?! Takie rzeczy trzeba wam tłumaczyć? Toż to podstawy! Żaden rajtuz czy innych pończoch nie nosił? No nie gadajcie bo i tak nie uwierzę... Byłem w Białej i Białym Brzegu, różne rzeczy rano się widzi jak się wcześnie wstanie ;)
Tak już na poważnie technika taka sama jak przy długich skarpetach motocyklowych, narciarskich czy górskich. Też nie praktykowaliście? |
Cytat:
|
Nie łatwo z tym filmikiem i wiem, że nieco odbiega od tematów, ale nie chciałem wrzucać linka do "Nakładanie rajstop na żylaki" :P
A też nieco inne są takie z elastyną, niż 100% wełny... |
Cytat:
|
Grzechu Ty masz nogi zgrabniejsze 😉. Ja będę operatorem.
|
Ja po swich testach koszulki merino, mogę powiedzieć że jest idealna na temperatury po niżej 20stopni.:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
A co ci trzeba?
|
Dokładną rozmiarówkę koszulek można prosić?
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
W pierwszym poście otwierasz link do listy i tam na dole w zakładce "rozmiarówka" masz tabelę wymiarów wyrobu gotowego.
|
Cytat:
Mam jakieś polary ale to nie to. |
Wzrost i klatkę podaj zobaczymy co tam na stanie jest.
|
191cm i 104 klatka. Długie długie łapska :)
|
Podziękował
👍 Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Znajdzie się jedna koszulka XL?
|
Znajdzie się.
|
Jedną sztukę w rozmiarze 2xl można?
|
Znajdzie się koszulka w rozmiarze M?
|
Długi rękaw jest. Krótkiego brak.
|
A kalesony L, krótki rękaw L?
|
Kalesony jeszcze sztuka dostępna w L, ale krótki rękaw L brak - już tylko 2XL.
Długi rękaw też już tylko sztuka... |
Kalesony L na 180cm będą ok? Waga 84kg i spada. Koszulkę mam L. Jeżeli rozmiar pasuje to poproszę.
|
Sprawdź wymiary na dokumencie w pierwszym poście. Na dole w zakładce rozmiarówka jest tabela wymiarów wyrobu gotowego.
|
L dla 180cm - winny być w sam raz ;)
|
Ok juz wszystko jasne. Info na PW. Dzięki.
|
zostało coś jeszcze? jakaś M/L z długim rękawem?
|
Cytat:
|
Kaska poszła opóźnieniem.
|
Cytat:
|
Sprawa indywidualna. Jednych gryzie innych nie.
|
Nie "mocno", coś jak mrowienie.. :)
Kwestia dnia może dwóch i potem nie czujesz już praktycznie. |
koszulka rzeczywiście lekko gryzie. u mnie tylko do pierwszego prania. Później jest super
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |