![]() |
Cytat:
|
F sómie jestem hory ale jak morzna bósa zamuwic to bede :)
|
Toż miały być autobusy spod Madro.
|
Zara się okaże że kondomy się jeszcze przydadzom
szerszemu gronu. Cibor bierz bierz darowanemy koniu i tak dalej.... |
Jutro startujemy około godz. 17 z okolic Bielska: pola, łąki, lasy no i śiutry :D.
Można się dołączyć. |
Witoycie! Po raz pierwszy jedziemy do Was! Ruszamy rano z Lublina i mam nadzieje że do zmroku trafiny ;) dozopoznania :)
|
Przyjadą śledzie z Kołobrzegu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Startuje z Ostrołęki ok 19,palcie duży ogień żeby z daleka było widać i można było trafić po ciemku:)do zobaczenia na miejscu.
|
Za Jeżewem zgaś motocykl, zdejmij kask i nasłuchuj. Na pewno trafisz
|
Cytat:
|
Jedźta bezpiecznie i nie pijcie po drodze.
|
Dobra kto chce a nie mógł dzis ,jutro 8 serock bez opierdalnia tempo szybkie off tak na moj gust 3 gimnazjum:))))
|
1 Załącznik(ów)
Jadę na Bazę 😊
|
Uwaga!
Po przyjeździe proszę wszystkich, żeby przeglądnęli się pod kątem kleszczy! Było ich w pip. |
Jakiś filmik będzie??:)
|
Ja już w domu, jak zwykle było super, wielkie dzięki i do następnego :)
|
Cytat:
|
Wszędzie triki i czary mary, nie udało się uniknąć ducha puszczy, był wszędzie!
http://youtu.be/D5zm7ardtS4 |
To czysta magia, a były też kolorowe :)
Taki tam zlepek : |
Lupa zyjesz?
|
Cytat:
|
6 Załącznik(ów)
Niedzielny poranek był źeśki był powiedział
Załącznik 79659 Załącznik 79660 Załącznik 79661 Załącznik 79662 Załącznik 79663 Załącznik 79664 natomiast reszta dnia bardzo udana takie atrakcje tylko na Podlasiu |
2 Załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim za imprezowanie. Czuje się jakbym wrócił z tygodniowej wyrypy. Było naprawdę zajebiście
Jeszcze na powrocie zorganizowałem sobie przygodę, jakby było mało. W desperacji dzwoniłem do wszystkich, żeby przyjechali mi pomóc, nawet do Baby próbowałem się dodzwonić, ale w końcu sam się wygrzebałem. Fakt jest taki, że znalazłem kolejną ciekawą przeprawę przez Narew :) Załącznik 79665 Załącznik 79666 |
Dziękuję za super imprezę , ubawiłem się do łez. Dzięki za rozmowy po świt. Nowy rekord ustanowiony o 12:30 tuż przed moim wyjazdem 1.74 należy do Pana SORA. Dzięki że, Wam się chciało.
|
Melduję, że ja już w chałupie, Twardy tak samo. Powrót bez przygód, nie licząc awarii tylnego hamulca w biemdablju, ale sam się naprawił. Wot giermanska technologia :)
Dziękuję wszystkim za super imprezę, a najbardziej osobnikom zaangażowanym w onanizację. Później wrzucę kilka słit foci. Pozdro! |
Cytat:
|
Cześć ja też dotarłem szczęśliwie do domu. Dzięki Wszystkim za super weekend. Trasa rajdu chyba najlepsza jak dotychczas :) moim zdaniem. Piękne widoki. Trasa od podmokłej łąki, błota, wody po sypki piasek. Pozdrawiam i do następnego :)
|
9 Załącznik(ów)
Dzięki !!!!!!
|
10 Załącznik(ów)
Dzięki!!!
|
Co dokładnie stałosię z Kawasaką i w którym momencie?
|
Chyba nocne pałowanie ją zmęczyło. Ciekawe że pierwszy raz pojawiło się na rajdzie enduro kawasaki i to się zesrało :-)
|
takie coś bez wysiłku, samo się nagrało:
|
Cytat:
piątkowe pałowanie mu nie posłużyło .... |
To jest zielone to nie ma prawa jeździć :D
|
Dziękuję wsystkim w imieniu podlaskiej milicji za zajebiaszczą imprezę. No i oczywiście jeszcze bardziej zajebiaszczą traskę. Najbardziej utkwi mi w pamięci łąka pierwsza;D
Śluza dzięki za wyratowanie z opresji bo chyba bym się pożygał jakbym miał go przepchnąć kolejne 100m w tym błocie. Poniżej raport jednego z podlaskich agentów. https://youtu.be/KHiT2QS24x0 |
Jak zwykle nie było niczego i jak zwykle było świetnie.
Dziękuję i pozdrawiam. |
Powiem tylko tyle....Podlasie nigdy nie zaWODZI:D. Wyjechałem 7.30 w domku byłem 16.30. Dziękuje Wszystkim, było zajebiście......
|
Cytat:
Przeszedłeś na montaż na długich ujęciach w stylu Inarritu w Zjawie Ale rozmowy nad kołem z tą muzyką w tle robi świetny klimat, mimo że gadamy głupoty |
2 Załącznik(ów)
tak podlaski nie zawodzi nigdy..
i tyle kontrastów..:) |
Ale chleb stoi na swoim miejscu :D
|
heheh chleb szanuje każdy, nawet ten po pijaku :D
|
[QUOTE=Złom;580193]takie coś bez wysiłku, samo się nagrało:
I super. To powiedzialem ja Laser. |
"Koń jaki jest każdy widzi". Podobnie z Podlaskim. Sporo nowych twarzy, które dały radę;]
Szczególne pozdrowienia ślę do LU i okolic. Stare gęby nie zawiodły. Wspaniała pogoda i równie udana trasa. Ukłony dla Śluzy, Froga i innych za wyznaczenie śladu. Tylko Bankowy dał ciała, skubany musy założył ;] Do następnego dzidowania. Szerokości. ps. tekst XIX Rajdu "mam ochotę na MILFA, tak koło 40tki" ;] |
Cytat:
|
Cytat:
"Zapraszam na SOR":D |
Cytat:
|
Dzięki wszystkim za super weekend. Tym razem wszystko pamiętam :-)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |