![]() |
Kurczę, fajne ujęcia, fajna muza, fajne klimaty, wszystko idealnie gra, czekam z utęsknieniem na dalszy ciąg:Thumbs_Up:
|
Wspaniała wyprawa i równie ciekawa relacja, wielki "szacun".
|
Cytat:
|
Nieźle, nieźle, dawajta dalej:drif::bow::blues:
|
Czosnek, a kiedy i gdzie nastepna dluzsza dzida?
|
Czosnek nie katuj nas zajawkami, tylko dawaj pełna wersję:drif:
|
Cytat:
To jest mój pierwszy post na tym forum (wiem że należy się intro i takie tam). Czytałem inne relacje ale nigdy nie miałem śmiałości się wypowiedzieć. A więc: * kierunek - nie ciekawy; * relacja - mała wciągająca, powiedziałbym nudna; * fotki - słabe. Jeśli to prawda z książka - czekam niecierpliwie. Mam nadzieje że będzie równie mało wciągająca a nawet bardziej nudna. Pozatym szczere Gratulacje! A nawet ristecpa! Pozdrawiam. P.s.: Diesna to jest też taki rower składak. Ba! Jest nawet Diesna-2. |
Dzięki wszystkim.
Chwilowo jestem w rozjazdach więc dalsza produkcja filmowa trochę się opóźni ;) gonzik.korba - Z książką to prawda lecz z mojej strony nie będzie tam nic nowego i innego niż tutaj. Będzie za to kilka innych zajebistych relacji. Składak to miałem Wigry-3 ;) |
nie no, poprostu total:) Staliscie sie wzorem do nasladownictwa:) Pozdrawiam!!!
|
Gdzie jest trzecia część filmu pytamsie.
|
Cytat:
|
No!
:). Parapapa raparapa parapara :kumbaya: |
Świetne, przeczytałem i jestem zadowolony z tego, choć z początku chciałem obejrzeć tylko zdjęcia i tyle bym stracił.:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Świetna relacja. I nic tylko pozazdrościć.
|
:umowa:
|
Cytat:
|
Punka -Rock RUles Brachu i dawaj dalej, wspomnienia trzeba pielegnowac, jak powiedziala Hanka Sosnicka czy inny Mlynarski!!!!!!!! Do tego jestes Inspiracja !!!!!
|
1 Załącznik(ów)
|
Chyba wszelkie możliwe słowa podziwu już tu padły :Thumbs_Up:
Ode mnie wielki szacun i podziękowania za możliwość takiego wczucia się w Waszą relację :bow: I oczywiście jak wszyscy, którzy przeczytali ten wątek, czekam na trzecią część filmu! Pozdrawiam! ascona88 :at: |
Pełen szacunek. Brawo Czochal!!!:Thumbs_Up:
|
I jak idzie montaż?
|
Cytat:
|
Elwood-bardzo Ci do twarzy w różowym damskim topiku na ramiączkach...zresztą calość stroju bardzo " dobrze dobrana" :)...to takie luzne dygresje na temat mody....
|
piękna wyprawa , pięknie opisana ......
|
O proszę, jeszcze ktoś tu zagląda :) Dzięki. Widzę, że też sobie pooglądasz ładne widoki w przyszłym roku ;)
|
Cytat:
|
Cholera jak to się stało że ja tego wcześniej nie znalazłem??
Przeklnę z zachwytu taka piękna ta relacja czyta się genialnie!!! Kurrr zapiał jaka piękna relacja !!! Mam tylko jedno zastrzeżenia , a mianowicie jako przedstawiciel zawodu równie starego jak ten ogólnie znany czyli zawodu urzędnika P. chciałbym stanowczo zaprotestować przeciwko ironicznemu ba wręcz sarkastycznemu opisowi działań administracyjnych wykonywanych przez braci urzędników w krajach wyżej wymienionych. Mimo różnic w dziedzinach naszej jakże aktywnej działalności administracyjnej czuję się emocjonalnie związany z braćmi po fachu z pod znaku stempla i kartki |
Bracia Spod Znaku Stempla i Kartki są jednymi z bardziej sympatycznych i bardziej wyrozumiałych ludzi jakich spotykam w szerokim ciekawym świecie. To właśnie oni najlepiej rozumieją naszą trudną czasami sytuację i starają się prostować niezrozumiałe ścieżki biurokracji. Winni naszym problemom w komunikacji nie tylko międzyludzkiej są ci w białych kołnierzykach, w klimatyzowanych biurowcach, którzy nie mają pojęcia o prozie i poezji życia codziennego. Raz tylko zdarzyło się że musiałem podziękować sympatycznemu skądinąd Panu na Granicy prezentem w wysokości 100E, ale biorę to na karb wysokiej wówczas temperatury i faktu posiadania przez ww 2 żon. Poza tym towarzystwo z pod znaku stempla zadowalało się za zwyczaj kwotą do 20E za co im chwała na wieki!
|
Brambi: Ależ ja mam ogromny szacunek do twych wschodnich braci w stemplu. Oglądałem ich pracę z z niekłamanym podziwem. Uczynili ze swego fachu sztukę ocierającą się niejednokrotnie o magię najwyższych lotów, nie tracąc przy tym ani na chwilę dumy urzędnika państwowego ;)
|
Jestem usatysfakcjonowany tfu zadowolniony :)
Ale ralacja kurrr zapiał piękna !! Uśmiałem się Dzięki i ruszajcie i piszcie nowe :) |
Wywołany czosnek do tablicy dzisiaj trzykrotnie zatem:)
Trza sięgać do korzeni konkretnych wycieczek. Ta była z jajami strusia. |
Ooooo, takich tematów mi brakuje ....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:14. |