![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A widzisz, a ja nie cisnę bo nie chcę być ... nachalny.
Wysyłam nr tel i email na priv |
Bo widzisz, tem e-mail co mi się pojawił w wiadomości to na tlenie jest i pewnie już jest zapomnianym mailem
|
@Mallory - dzięki za ciekawą propozycję, ja nie biegam ale buty wyglądają na mega wygodne. Mam kilka rzeczy tego producenta i jestem zadowolony.
@Redrobo - tylko utwierdziłeś mnie w moich obawach, oddaję i szukam dalej. Przymierzyłem już kilka par i Chiruca były najbliżej ideału. |
Cytat:
E-mail zaktualizowany. |
1 Załącznik(ów)
Wyślę jutro, najpóźniej w sobotę. Dzisiaj miałem okazję przymierzyć nowe buty i pierwsze wrażenie jest pozytywne, ale po chwili zacząłem się zastanawiać czy nie są za duże. Tylko że ja mam tendencję do kupowania za małych butów, a teraz oceniam że mam w nich jakiś centymetr luzu, być może, zgodnie z tym co wypisują na swojej stronie to jest normalne. Moje stare buty też były raczej luźniejsze niż ściśle dopasowane jak jest w przypadku tych butów które będę wysyłał. Chyba sobie je zostawię i może nawet na motocyklu się sprawdzą.
|
1 Załącznik(ów)
|
Nie wiem czy były tu w wątku ale mogę polecić, nawet bardzo - buty marki LOWA z gore-texem.
Moje poddały się w tym roku, rozleciała się podeszwa. Kupiłem je w 2011 za astronomiczne jak dla mnie wtedy jak na buty chyba z 800zł, chodzone od zimy do wiosny + góry co najmniej raz lub dwa razy w roku. No świetne były. Małżonki kupowane także w 2011 i jej jeszcze parę lat posłużą bo ona używa ich tylko do górskich spacerów. Osobiście nigdy się nie przekonałem i nie sądzę abym się przekonał do krótkich, niskich butów w góry. Tak czy inaczej marka LOWA - bardzo mogę polecić. |
Cytat:
|
Cytat:
Piękny film :rolleyes: Ja mam od razu adekwatny cytat jak na to patrzę: Ja chodzę. Zresztą, nawet nie chodzę a spaceruję. Jak idzie o bieganie po górach, bo znam takich kilku wariatów to rozumiem że takie krótkie buty są lepsze. Tłumaczyli mi to. Ja bym się obawiał skręcić kostkę czy coś... :oldman: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |