![]() |
Witam wszystkie Panie!!!
1 Załącznik(ów)
Ja jestem Viki, a trzy godziny temu przyjechała do mnie mała biała honda 250 :) :) już mi troszkę opadły emocje, już pojeździłam :at:, podotykałam wszystkie przełączniczki :Thumbs_Up:, obmacałam ją na wszystkie strony i wreszcie mogę się oficjalnie przywitać :) Cześć! :)) Teraz egzamin, który jest przekładany z tygodnia na tydzień ze względów pogodowych i jazdaaaa :) :) :) ale sie ciesze! Hurrrrrrraaaa!!!! :) :) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Rób foty i ciś tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6370 Buźka:) |
Cytat:
|
Azja-jak mniemam zbieżność imienia Twojego Domina z słynnym Rychem z " Hall of Fame" jest calkowicie przypadkowa i niezamierzona :)
|
Cytat:
Bezpiecznego dzidowania, byś za każdym razem wsiadając na niego była tak uchachana jak na tym zdjęciu!!! Trzymam kciuki za egzamin!!! :lc8: |
Witam serdecznie wszystkie Panie :)
Mam na imię Basia i z moją "Błękitką" - Hondą Transalp, melduję się na pokładzie... Mam nadzieje, że czeka nas tu miła podróż przez forumowe wątki :) Pozdrawiam! |
cześć Baśka :):):) rozgość się, pośmigaj po wątkach, dodaj ile chcesz od siebie i poczuj u Lejdisek tak dobrze, jak w domu (choć na takim forum chyba lepiej byłoby napisać: jak na najlepszej wyprawie ;))
i byle do wiosny :D |
Witam kolejną użytkowniczkę Trampka. Który to rocznik? Bo lampa "cyklopowa" jeszcze, tak jak u mojego staruszka ;-). Życzę udanej współpracy z mniejszym bratem Afryki. I do zobaczenia na drogach wszelkich.
PS. Klan Dominatorów jest tu bardzo prężny, ale Trampy też zaczynają stanowić sporą grupę, może powinnyśmy ustanowić jakiś garaż trampiarek ;-))) |
Trampina jest już pełnoletnia - rocznik '92 :D W grupach i klanach jeszcze się nie rozeznałam, ale Trampkom zawsze należał się garaż hehe :)
Co do wiosny...oj czekam, bo muszę się podszkolić - jak do tej pory moja jazda głównie kończy się "glebą" (ale już nie długo...;>). |
Co do gleb, to na początku Ślicznota leżała średnio raz na wyjazd, a teraz potrafi się wylegiwać na piasku co kilka kilometrów, bo ten motocykl kusi do kombinowania ;-) a to często kończy się glebieniem. Gmole masz? To ułatwia podnoszenie i zmniejsza stresy ;-)
|
No właśnie gmoli jeszcze nie mam - szykują się na wakacje. Na razie wyginam klamki od sprzęgła regularnie i od listopada jedno lusterko leży na szafie haha :) Liczę na to, że ten sezon postawi mnie na nogi, a właściwie koła...:)
|
Witajcie drogie Panie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego, z tego co widzę, mocno zróżnicowanego motocyklowo, grona:) Zielona jestem jak wiosenny szczypiorek, więc wiedza szanownych Koleżanek i kobiecy punkt widzenia są dla mnie szczególnie cenne.
|
Ooooo witaj Chili :) to będziemy się zielenic razem :D
|
Dziękuję za dobre słowo :) W tak zacnym towarzystwie z największą przyjemnością:)
|
Cześć Dziewczyny. Rozgośćcie się tu.
|
Azja - imię jest :) Celina!:cool: To dziewczynka, ze slicznym białym qferkiem :)
Dona - Trzymaj kciuki w czwartek o 11:00!!! Wszyscy i wszystkie trzymajcie!! Już mnie stres ogarnia, strach pomyśleć co będzie za dwa dni :) |
Cześć, tu Chypis z łodzi zacząłem drugi sezon na RD_04 i tak mnie naszło co by Was tu od czasu do czasu nachodzić..
Pozdrawiam z tego smutnego jak pipa miasta. |
Nie takie znowu smutne. Urwał mi się kiedyś film na Piotrkowskiej :dizzy:. Nie jest tak źle ;).
|
Hmmm... Tu się kobiety witają, ale niech będzie... Witamy!
|
czesc, czesc!!! jak Kobiety, to Kobiety, wiec i ja:) moto w poszukiwaniu, coraz bardziej intensywnym, sezon za pasem, a przez co-ponie-ktorych juz po inuguracji.. :) ach raczki juz swedza i nie tylko, zeby moc przylaczyc sie w terenie:) widze ze tu rozrzut obok Piekna Afri jest spory, wiec dla mnie sie znajdzie kacik?:) Magda
|
Witam sąsiadkę od święta, weekendów i wakacji ;p
|
Cześć, przywitałam się na ogólnym, teraz przyszła kolej na przedstawienie się wśród Was:) Jeżdżę jako plecaczek dopiero od końcówki zeszłego sezonu więc proszę o ewentualną wyrozumiałość i wsparcie doświadczeniem;) Dzień dobry i pozdrawiam,
Ola M. |
witaj Machalescu ... Ola :) w naszym Lejdisowym gronie :D
|
Dzień dobry :)
Powitalnie już zaliczyłam więc i tu pragnę się przywitać i życzyć Wam miłego dnia! pozdrawiam serdecznie Ela M. |
Cześć Dziewczyny, te Nowe i "Mniej Nowe" (no Ela w końcu się ujawniłaś :D). Czujcie się tu "jak w domu" i do zobaczenia gdzieś na trasie.
I proponuję Paniom zapisać się też do Waszych grup regionalnych, oczywiście jak już tego nie zrobiłyście. Będziecie na bieżąco z lokalnymi spotkaniami. |
etaaaam jakie emooore? hubina i tyle..... modery zmienić nicka żeby było wiadomo kto i zacz
|
Cytat:
|
Hej Emo
|
Witajcie!!!!!!!!!!!!!!
oj chyba pani Wiosna napiera,:Sun: już taka prawdziwa i na dobre:Sun::) bo Lejdisów nam przybywa na forum niczym tulipanów w wiosennym ogrodzie :) |
Cześć dziewczyny! Miło dołączyć do waszego grona ;)
Malena |
Witamy serdecznie :):):)
|
kochane Lejdisy
witam Was po długotrwałym zimowym śnie :), cieszę się, że nie wszystkie spałyście tam mocno jak ja :spac::mur:; widze, że nasze grono znowu się powiększyło :Thumbs_Up: więc jestem pewna, że tym bardziej wesoło będzie sie nam latało w nowym sezonie:at: :rules:, liczę na relacje z Waszych szalonych przygód i opisy zakręconych pomysłów, mam też nadzieję, na niejedno spotkanie na wizji :kumbaya::beer2: Dziewczyny - kłaniam się wiosennie i słonecznego buziaka przesyłam :Sun: "Mama Muminka" |
Elutka - buziaki z Białegostoku!
|
Cytat:
Przy okazji informuję, że "przechrzciliśmy" Emoore na Moorelkę - zdecydowanie pyszniej brzmi :) |
Taaaak :drif: Jestem jak najbardziej za:Thumbs_Up:
Do kompletu tylko nasz Kwiatek wrocławski musi się zameldować:D I wtedy :at::blues::osy::chleje::zdrufko::kumbaya::dizzy: |
Witam wszystkie Kobietki :) Jestem zaszczycona że mogłam dołączyć do tak zacnego grona:bow:
|
Witaj Kinga :) w naszym Lejdisowym gronie :D
|
O! Kinia niezwykle miło powitać użytkowniczkę AT :) - takich Lejdis mamy tu raptem aż ze 3 szt :rolleyes: :o :)
|
A ja chciałam podziękować za spotkanie na Grodźcu. Co prawda za wiele nas tam nie było, ale... Fajnie było w końcu poznać Was w realu. Mam nadzieję, że coś tam niedługo zmajstrujecie lejdisowego i uda się spotkać większą kupą :D
|
Jagna, no coś Ty, to my Tobie dziękujemy pracusiu:bow:
Cieszę się, że wreszcie się znamy, no i szyj różową kiecę, bo nie raz będzie Ci potrzebna:haha2::haha2::haha2: |
Cytat:
Jagna, super było cię spotkać, :) tańczyć w deszczu, :D pokonywać razem zakręty ... przejażdżka i traska była supper :bow: ... dziewczyno wymiatasz :at: Na pewno trzeba coś Lejdisowego zorganizować, a spudniczkę to i ja zamawiam. Roomyanek po prosu "bosko" w kiecce wyglądała :D |
Ruda Baśka powitać was chciała... :)
Całkiem nówka tutaj jestem :) Trochę kilometrów jako plecaczek przejechane, skrawek świata zobaczony... ale przyszła pora na własne moto... decyzja zapadła równe 4 tygodnie temu... i tak się rozpędziłam, że jestem już w połowie kursu kat A a w najbliższy (jeszcze cholerne 3 dni) weekend jadę po już prawie mojego Dominatorka - z Rzeszowa do Gdańska - bagatela :) I nie ma inne opcji jak ta że jeszcze w tym roku swój pierwszy sezon rozpocznę :) Byle do przodu! Liczę na Wasze wsparcie!!! :D |
nie chwalac sie jam to sprawil... a przynajmniej za akuszera robie. bedzie z Barbary pozytek bo niezamierza dorastac w najblizszym czasie ;)
|
Tak szynszylku tyś to sprawił... a w nagrodę będziesz musiał wytrzymac ze mną jakies 20 godzin w żaborabie :)
PS Co to znaczy dorastać? :-) |
Basia wstaw tu zdjęcie Dominka w Żarorabie! Koniecznie! :)
|
Basia, pewnie regeneruje siły po wyprawie nad morze... powiem tylko WIELKI SZACUN dla koleżanki za determinacje !!!!
Lejdisy Baśka nadjeżdzaaaa:at: |
Basia już w pracy siedzi ;) Ale jej zdziwienie samą sobą co robi, no i fakt - determinacja - są porażające! :bow:
|
Hehe... no w pracy siedzi ale nie mogła się powstrzymać żeby to nie zaglądnąć :)
Szczęśliwie objechaliśmy Lanosem-Żaborabą 1470km, Dominatorek szczęsliwie dotarł na podkarpacie. Za tydzień powinien być już w całości - gotowy na nasz wspólny pierwszy raz :) Jeszcze do mnie nie dociera cała ta wyprawa :) Ale papiery Dominka zabrałam do pracy i sobie patrzę na nie co jakiś czas. Utwierdzam się, że to prawda :) |
3 Załącznik(ów)
reszta jest milczeniem...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |