![]() |
Myku - ja właśnie się zabrałam za gotowanie ( silnika) i sprzątanie (mycie afri po moich wyczynach) :D
|
Cytat:
1. Egzaminator ma zawsze rację 2. Jeśli nie ma, patrz punkt 1 |
Cytat:
Czosnek- tu bym się nie zgodził- jeżeli jesteś pewien swego to się da. Zawsze możesz zakwestionować werdykt egzaminatora. Teoretycznie powinien być egzamin nagrywany. Problem leży gdzie indziej: przez takie odwoływania można stracić więcej czasu niż na ponowne podejście. ...swoją drogą kiedyś widziałem ogłoszenie o takiej treści: "Emeryt-społecznik chętnie utrudni życie dowolnej organizacji, zasypując ją skargami, za niewielką opłatą". :haha2: |
Cytat:
PS. Coś, jak widzę i słyszę, dźwięk się rozjechał i nie jest zsynchronizowany z obrazem. Ale nie chce mi się poprawiać. Domyślicie się zapewne jak powinno być poprawnie. Cytat:
|
Szkoda że nie ma nakręconego tego momentu jak leciałam w błotko :haha2:
Jak mi zdąży wyschnąć kombinezon idę znowu polatać :) Diverek chyba stanie się moim prywatnym reżyserem :) |
Oj nie wiem czy dostaniesz dzisiaj Afri. Po wczorajszym latanku i ubłoceniu, umyłaś ja tylko myjką i to dość pobieżnie, jak dzisiaj zauważyłem. Ze 2 h musiałem ją doprowadzać do stanu sprzed ubłocenia. Więc nie wiem czy zasłużyłaś dzisiaj na jeżdżenie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ubłocona afryka nabiera uroku ;) prawie jak umalowana kobieta
|
Cytat:
|
Teraz to ja już sama nie wiem czy chce tego Dominatora :D
Fajnie mi się jeździ na Afri, jak już dałam radę ją podnieść, to mam luz psychiczny że nie zginę w lesie :D mecząc się z nią przy podnoszeniu .... Ale Dominator jest troszkę niższy... Poza tym będę się zastanawiać za jakiś czas, jak już będzie możliwość zakupu 2 motoru. Na razie ujeżdżam Afryczkę :) |
Cytat:
Coś mi się też wydaje Brunetko, że jeśli utrzymasz zapał na tym samym poziomie, to przy następnym podejściu do egzaminu to Ty przeszkolisz pana egzaminatora :) - powodzenia! :Thumbs_Up: |
Elutka - co do filmiku z instrukcjami dotyczącymi podnoszenie Afri, to sama nie wiem jak ja to zrobiłam:D Naprawdę nie jeden raz z nią się siłowałam a tu się udało, myślę że po tym negatywnym egzaminie we wtorek byłam taka zdeterminowana na maxa że słonia bym chyba podniosła :D
Ale już wiem że dam radę !!! Jak będzie jakiś babski zlocik - to będę Wam podnosić motory :D:D:D Co do następnego egz. to termin mam dopiero 11 czerwca ... 11 - jest dla mnie szczęśliwą liczbą :) 11.... poznałam Diverka 11.... zdałam prawko na auto... więc mam nadzieję że następna 11 przyczyni się do mojego szczęścia :) Mój zapał dopiero się rozkręca... Ostatnio jak pojeździłam na tzw wodstocku - po różnym terenie,błocie Wróciłam sama do domku - po drodze :dizzy: Na szczęście nie było smerfików :D Jak by coś, to Specnazik zdeklarował się (przy jakimś tam naszym spotkaniu) że zabrał by chłopaków na lody :haha2: W zamian żeby nie wystawiali mandatu !!! Specnaz mnie :vis: za te słowa...:bow::bow::bow: Ale raz się żyje !!! :D |
Witam wszystkich
I tak skończył się długi weekend, wróciłam ze zlotu organizowanego przez Diverka Trochę nas było, pojeździłam choć trochę, czasami na 4 kołach a czasami na 2 :) Przetestowałam kilka motorów. Jak chciałam mieć Hondę Dominatora tak zakochałam się w Hondzie Transalpie. Dominator to maleństwo - po zobaczeniu i przetestowaniu na żywo... Trampek - to jest to !!! Choć dopóki nie będzie 2 motoru w rodzinie , będę musiała pocieszyć się Afri :hehehe: Zlocik był superowy :) Co niektórzy nie mogli w nocy spać więc impreza trwała 24 h :) Efekty tego później były, jak okazało się rano że jest co nieco połamane :) Z okolic Boryszyna wyruszyliśmy w sobotę , przyjechaliśmy do Kostrzyna i tam już zaczęła się impreza na całego. Latanie po górkach, po wodzie, zielona noc dla Naczelnego Filozofa skończyła się pastą do zębów we włosach :D Cała fotorelacja na http://picasaweb.google.pl/Diverka84 I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 :) Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik :) |
Cytat:
|
Azja, kobieto... czy coś się dalej dzieje w temacie Twojego prawka?? Bo chyba się gdzieś zgubiłam z ostatnimi wieściami :D dajesz radę??
Pozdro Maćka |
Cytat:
Maćka Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców ;) Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć :) ;) |
Daję radę, baby kochane, jeszcze 4 godziny mi zostały.
30-stopniowe upały + wrocławskie korki, to nie jest to, co lejdisy lubią najbardziej:mur: A, no i mam jeden problem - za szeroko wchodzę w zakręty, pan mówi "wolniej, albo bardziej się składaj" - wolniej się nie da, a składać się boję:confused: |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam i powodzenia na egzaminie. |
Cytat:
|
Brunetka, jutro chyba masz egzamin więc życzę powodzenia!:)
|
Cytat:
też wolałabym trenować niż siedzieć przy kompie... bo od tego to tylko dupa rośnie i kręgosłup boli :D to, że rozprasza kierowców to jakby nie budzi powszechnego zdziwienia :D wkońcu to prawdziwa Lejdiska :p Donka, kochanie, mnie też byłoby miło Was zobaczyć i to nawet nie wiesz jak bardzo ale powiem tak... chęci są ale jak mam jechać cebulą i z Wami po krzakach nie polatać tylko siedzieć na dupie i z rozpaczy wódkę pić to pie..dolę, żal mi będzie dupę ściskał, bo moja cebula pomimo tego że ją kocham w krzaki się nie nadaje... nie mówię, że nie pójdzie bo ona pójdzie tam gdzie ją poprowadzę ale to nie to samo... na wścieklaka wciąż mnie nie stać chociaż rozglądam się, ojjj... rozglądam... niedługo mam nadzieję się zobaczymy bo liczę na to, że Jędrula znów pojedzie wodę odkręcać, renifery poić, zające z piwnicy na popas wypuszczać :D :D... Pozdrawiam Maćka |
Również trzymam kciuki:Thumbs_Up:
|
Brunetka tez życzę powodzenia!!!
Ja właśnie dzisiaj zdałam i jestem prze szczęśliwa !!!! |
Azja i Brunetka trzyma za was kciuki i powodzenia.
Ja właśnie miałam dzisiaj egzamin w 32 stopniach i mało się nie rozpłynęłam, ale dałam rade i zdałam egzamin. Szczerze mówiąc to jestem z siebie dumna ... no i jestem dumna, że teraz już oficjalnie należę do tak fajnego grona Lejdisek. Lejdis, życzę wam powodzenia!!! Ania |
Moher - gratulacje !!!!!!!!!! Jak tam było na egzaminie ???
dzięki ... trzymajcie kciuki dopóki nie odpiszę na forum :D |
Moherku - więc jak ja już kiedyś zdam :) to przyjadę na któryś zlocik lejdisek :D
Ja mam jutro egz. i to w samo południe !!! UGOTUJĘ SIĘ !!!:vis::vis::vis: Mam nadzieję że nie trafię na jakąś mendę :mur: Ostatnio na zlocie po lubuskim , przejechałam się hondą dominatorem - i już mi się nie podoba :) maleństwo. Naczelny filozof pożyczył mi swoją hondę transalpa - i to jest to !!! Jak kiedyś będzie możliwość kupienia drugiego motoru to tylko trampek :) Choć Afri też będę jeździć .... |
Cytat:
Więc moja rada, zero stresu, zrelaksować się i robić swoje. życzę powodzenia i trzymam kciuki !!! |
Brunetka,
A na zlocik Lejdisek chętnie się wybiorę tylko teraz swoje maleństwo muszę zdobyć! No właśnie mam ochotę na hondę transalpa. Tak się jeszcze zastanawiam i rozglądam co by tu było najlepszego dla mnie ale po paru za i przeciw stwierdzam ze Trampek to jest to. Powodzenia jutro i do zobaczenia na najbliższym zjeździe. |
Ja pojeździłam troszkę na trampku i naprawdę super się nim jeździ :)
A co najważniejsze stoi się pewnie na nogach :) Bo jak pomykam Afryką Twin i staje to stoję na palcach, ale już opanowałam sztukę postoju :) |
Ja jeszcze nie miałam okazji dosiąść tampka ani Afryczki, ... no poza plecakowaniem. Afryczki na pewno są dla mnie za wysokie. Więc rozważam inną niższą opcję. Teraz na szczęście mogę na spokojnie się rozglądać i przymierzać do różnych sprzętów. Zanim prawko otrzymam to na pewno coś wybiorę.
|
Cytat:
Dżolka, dzięki za kciuki:) Ania, gratuluję zdanego egzaminu, fajnie, że masz to już za sobą.:Thumbs_Up: Brunetka, trzymam kciuki po raz drugi, dasz radę! |
Brunecia nie jako przyszła ale już LEGALNA MOTOCYKLISTKA właśnie przyjechałam z Gorzowa z egzaminu ... Poszło superowo, bez żadnej " wpadki " Byłam jako pierwsza na placu i na mieście :) Tylko egzaminator miał nie wiem czemu jakieś wątpliwości do tego czy na pewno zdaje na kat A :) a nie na B :) Jednym słowem NIUSIOWATO :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oj teraz to już biedny będzie Diverek - pozostanie mu tylko służyć swojej pani jako plecaczek :) Oj będę dziś i jutro :chleje::lc8::chleje::lc8::chleje: Mój 100 post i taka nowinka ;) Najgorsze jest to czekanie na plastik ... :dizzy: |
MELDUJĘ że jestem od godziny 12.30 legalną motocyklistką :)
Egzamin zdany :D:D:D:D:D:D:D:D |
Gratulacje!
Ja jak zdawalem w ziemie, to specjalnie dla mnie odsniezali plac z osomka :D Jeden napalony sie znalazl, ktory chcial w grudniu przed swietami zdawac :) |
no nieźle :)
|
No gratuleszyn Basiu, jak odbierzesz prawko to proponuje traske do nas. :) Pozdrawiam
|
Nam nie musisz mówić dwa razy :)
|
Gratulacje :Thumbs_Up:
To teraz zbieranie kasy na drugie moto .... ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję bardzo !!!
Ja sama jeszcze w to uwierzyć nie mogę ale mimo wszystko cieszę się jak dziecko !!!!!!!!!! |
Brunetka gratuluje. Gdzie się będziecie kręcić jutro? Może dołączyłbym?
|
Gratuluję Brunetka !!!
|
Gratulacje Brunetka teraz kolej na wymarzonego Trampka, Pozdrawiam.
|
Ufff...Wreszcie bedzie mozna ten watek zamknac:D.Gratuluje:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Oj nie wiem czy on się teraz jeszcze bardziej nie rozwinie :) |
Ktoś coś mówił o winie? Co opijamy?
Przeczytałem o tym wibratorze w Twoim podpisie i przypomniało mi się: "O Pani! Nogi masz jak dwie bajki! Nic więcej nie stworzę Lecz pozwól, Że To między bajki włożę!" Trochu śmiałe ale.. Pozdrawiam i życzę coby wątek się rozwijał i rozkwitał jak te 'pęki białych róż' |
Mykuś, a Ty nie powinieneś się już pakować? Twoja Wyspa czeka;)
|
Cytat:
No ATomku, z tej strony Cię nie znałam...znowu nadużyłeś:beer:? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |