![]() |
Cytując jednego z forumowiczów - to: sranie po iglakach - jak komuś nie pasuje to nie jedzie -amen
ja się nie zapisałem ale i tak pojadę - jak dożyję itd.-bo to zbyt odległy termin bym planował |
tu jest odpowiedz co do ilości błota w lipcu czy nam sierpniu :D w Bieszczadach
http://www.youtube.com/watch?v=tznZP...eature=channel to droga lokalna widniejąca na mapach papierowych i w navi a trasa szutr party ma być tylko w offie :D mniam mniam :D |
Pocieszyłeś mnie, kto by chciał jeździć w kurzu :)
|
Lepi kurz pewnie też się znajdzie :D
|
Jarek, a ten Twój Mitas 09 to nowy był, czy już zajechany?
|
był po 5000-6000 km w tym większość po Norwegii
mniej niż połowa miecha na nim była |
a ja to błotkiem bym się nie martwił a raczej cieszył 100 maszyn jest komu pomóc wyciągać a raczej DROBNYCH PIATEK nabrać na łapówki bo tyle maszyn to się w oczy rzuca i będzie komu dać
|
Cytat:
|
Jak by ktoś na Ankach chciał zrezygnować to ja mam C02 i chętnie wskoczę na jego miejsce :D
|
A może by tak odrazu zamówienie zbiorcze na mitasy E09
|
Suche lato http://vimeo.com/13530183 (od dluzszego czasu nie padalo)
kilka dni pozniej byla ekipa motovoyagera/endurovoyagera - kilka dni opadu i mieli bloto z glina na wiekszosci miejsc gdzie wczesniej bezproblemowo sie podjezdzalo. Pogoda nie wazna - ekipa i zapal do jazdy tak - jak sie nie wjedzie to zawsze mozna wniesc :at: |
Cytat:
Oj, będzie rzeźnia. :D |
Cytat:
Gratuluję wyjazdu. mam tylko dylemat: Kat czy Trampek? ... |
Cytat:
|
Nie chce sie tu wcinać w rolę łorganizatora, ale żadnych lawetowców, przyczepkowców. Trzeba przyjechać na kołach z całym majdanem potrzebnym do życia i spania. Wyprawa ukraińska:D
Słoneczko przy awatarze też by się przydało (wpłaty na forum AT) Przynależnośc zobowiązuje:) pozdr. |
Wyprawa czy najazd? :)
Motormaniak ja przyjeżdżam w trampkach na crossy zmieniam dopiero na ukrainie :D Kurna tylko zanim do Was dojedziemy ze zdolnego to pogubimy połowe kostek po banie a drugie pół zostawimy wracając :D Szkoda, że mamy luty... choć do tego czasu będzie kilka fajnych eventów forumowych ;) |
misza to może olejemy te asfalty :)
|
Najarałem się jak dziecko. Po szuter party 2 mam bardzo dobre wspomnienia- super off.
Chyba w wekend się przejadę... Na zlocik nie wyobrażam sobie żebym przyjechał nie na kołach.. na szczęście z Wawy mam blisko. |
Maniek jasne ze trampkiem ,bo katem to każdy da rade (chyba) a jak popada to już tylko będzie czarna rozpacz krew-pot-łzy
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Skieruj dyszę motoolejarki na tylną opone to będzie wolniej schodziła :)
|
No i szpan bedzie jadac ciagle w dryfcie :lol8:
|
Gdzie mam wysłać kasę na Szuter Party 2011?
|
Ja tez chcialbym zapytac czy ktos za mnie zaplaci :bow:
|
Ci moge zaplacic.
:) |
Odp na priv
|
Cytat:
na początku na pierwszej stronie powinno być:D |
Cytat:
Mogę też odstąpić za godziwe pieniądze w/w szlachetne miejsce:D Nadmienię że pierwsza dziesiątka dostaje rolkę papieru toaletowego żeby nie srać po iglakach:D pozdr. |
to może przeleje do nas obu ;)
|
Cytat:
|
Na Ukrainie już protesty przeciwko organizowaniu Szuter Party III...:haha2:
http://img.interia.pl/wiadomosci/nim...lo_5064390.jpg |
Poprawiam się :)
MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica W przelewie podajemy nick z forum oraz rozmiar koszulki T-shirt Rysiek chazjajki czekają. lalalalala Jedziemy wcześniej sprawdzić ten protest :drif::drif: tak żeby Chinol był drugi albo trzeci:D:D:D Ja już ładuje w kanape żadką k..ą bo nie moge się doczekać. Niezapomniane chwile i widoczki, ech ach |
Do kiedy trzeba uiścić opłate?
|
Do wczoraj :haha2:
|
No i przepadło:mur: Kurna to kiedy te wpłaty były??;)
pozdr. |
Jak do wczoraj ?
Znów czegoś niedoczytałem, zaraz wysyłam kasę. |
Data ustalona 29-31.07 2011.
Zgłoszenia do 30.06.2011- jeżeli będzie taka potrzeba ograniczę ilość uczestników (przepraszam ale czasami trzeba tak) Tylko to znalazłem,konkretnej daty do wpłat nie zauważyłem. |
Przedpłaty do końca kwietnia 50 pln Można też cołość bo pytacie na PRIV. W przelewie nick z foruma i rozmiar t-shirt. Jak widzicie w pierwszym poście uaktualniam cały czas ZDROFIA POST NR 170 : W związku z ograniczeniami miejsca w ośrodku oraz względami techniczynymi o których pisaliście w postach, zamykam listę na 100.(zapowiadałem to wcześniej i dlatego czekałem aż weekend się skończy aby wszyscy zobaczyli i mieli równe szanse), decyzją właściciela ośrodka, bendę też prosił o przedpłaty na konto które, bendą gwarantem waszego przyjazdu a to w ilości 50 peelenów.(jak zwykle znak + przy nicku w 1 poście to zaliczka a dwa takie to pełna kwota) Cieszy mnie tak liczna grupa ludzi mających ochotę na jazdę off i powrotu do korzeni afrykańskiej tradycji namiotowej z którą ja aż tak długo nie jestem. Kiedy przelewać pieniądze i do kiedy? konto mam odpalone już jest to: MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica Bardzo proszę o dopisanie nicka i Szuter Party oraz rozmiar pamiątkowej koszulki T-shirt. Przelewy przyjmuję do końca kwietnia. To z powodu roszad które na pewno bendą a i licytacja miejsc też pewnie będzie. Track będzie robiony jak zrobi się troszkę cieplej i śnieg zejdzie. Wtedy poinformuję co i jak. Stopień trudności jazdy trudno mi określić przynajmniej narazie ale jakie są góry to chyba nie muszę tłumacyć. Proszę przygotować się na adventure na jazdę i bolące tyłki na off i on na umiejętności nawigowania do GPS (Garmin) w Tyrawie nikt nie prowadzi za ręce nikt do niczego nie goni i nie zmusza. Przygotujemy całkiem fajną luźną imprezę od której proszę się spodziewać bananologi na buźkach i pięknych widoków. Bardzo mnie martwi iż na liście nie widzę Felkowskiego toć artysta z talentem wokalnym niczym Freddie Mercury. Jarek jednak na liście widnieje i gitarę swą przywiezie i g... mnie obchodzi jak on to zrobi niestety nie znam kolegi Pindora którego namawiać ponoć powinienem mocno ze względu na talent sceniczno-kabaretowy tak więc namawiam i zapraszam. Proszę o zachowanie spokoju jeżeli chodzi o granicę. Tam będziemy pisali oficialnie o szybką odprawę a potrzebne informacje przekazuję na gorąco. Co będzie potrzebne na granicy też napiszę aby nie kopać w kieszeniach tylko być gotowym. Na trasie mam nadzieję że problemów nie będzie. Mamy w szeregach medyków, strażaków, goprowców, policjantów, alpinistów, prawników i całe grono ludzi od wszystkiego. Pomoc deklarowali wszyscy więc spokojnie namiary rozdam na miejscu. Mam też nadzieję że nikt nikogo nie przejedzie, rozjedzie, potrąci, objedzie i przeleci totyczy okolicznych wiosek aby nie utożsamiać się z chucią kozacką oraz mojego namiotu Narazie to tyle więc pozdrawiam Ps. Terefera do testów będzie rozdysponowana zgodnie z listą widzicie kto pierwszy jest |
A o co chodzi z tymi (+) przed nickiem, jakieś plusikowe płacisz??:)
A drugie pytanie, to BUNGA, BUNGA to w który wieczór, czy non stop??:D Te laski to protestują, czy są zaproszone:D Strasznie mają pootwierane te paszcze. http://img.interia.pl/wiadomosci/nim...lo_5064390.jpg |
Cytat:
Potwierane mają z przyzwyczajenia :):D |
[QUOTE=BLOB
Potwierane mają z przyzwyczajenia :):D[/QUOTE] Od brania w paszczu mają pootwierane...:lol8: |
Cytat:
|
Witajcie
Mam do was ajne grose bite mianowice Jak robicie mi przelwy to piszcie tylko nick z forum oraz rozmiar T-shirt. Tak to ma wyglądać "BLOB, xl" . Kwoty widzę więc bez problemu a robi się kipisz bo ja szukam po nazwisku nicku przezwisku i wyzwisku dochodząc 3-godziny od kogo ta wpłata jest. Na ten przykład dostałem wpłatę od "Szuterparty III PL-UA-SK-PL mknobloch. rozmiar L" niestety albo ja jestem ślepy albo nie widzę tej osoby na liście może wy mi hilfujecie troszki kto to jest ???? |
puszek xs :mad: :D:D:D
|
Nie prowokuj "ANTKA ZŁO":D:haha2:
|
No to kasa poszła. Klamka zapadła, kości zostały rzucone :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
Post pierwszy prawdę Ci powie i w stronę Ciemnej Mocy skieruje Cię. Użyj mocy :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |