![]() |
To uczucie gdy zaczynasz sobie zdawać sprawę, że może jeszcze dwa razy podniesiesz motor...bezcenne...:D:D:D
|
Cytat:
|
Mysle,ze Kat jest bardziej wymagajacym motocyklem niz Afryka.Nie sztuka jest przejechac,sztuka jest wjechac,utopic go,a potem samemu wyciagnac :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=Yohu0...eature=related
A może in trochę komercha , ale trzeba powiedzieć że goście panują nad tymi klocami i nawet modrze prawią nad zaletami i wadami nie ma złotego środka każdy ma coś w sobie i swoich amatorów tak jak AT |
najlepsze porownanie jakie widziałem... naprawdę świetna robota :)
jeździłem wszystkimi 3 sprzętami i zdecydowanie przychylam się do tych opinii |
Polatałem trochę w święta na 690, jak ona pięęęeknie zapieeeeeeeeeeeerd.la. :dizzy: Wręcz czuję, że momentami jej przeszkadzam, ale pracuję nad tym. :lc8: :D Piaski, upsy, szybkie przelotki, dziury, doły, wąskie ścieżki między drzewami, normalnie mniodnie. :drif: :bow:
Chyba się zakochałem. :devil: :rules: :D |
Za wcześnie na wyznania miłosne , poczekaj jak zostawi Cię gdzieś w czarnej dupie , wtedy dopiero przekonasz się czy ja kochasz :haha2:
|
Adagiio Ty zawsze musisz dowalic 690'ce, Malkontent :)
|
E tam od razu malkontent , lubię pomarańcze , ale o miłości nie mam mowy . W zimie przygarnąłem TE 450R i jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem , znalazłem to czego zawsze brakowało mi w EXC 450 :).
|
to co przytaszczysz do Kłodzka?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |