![]() |
A wlasnie... 5 lat jezdze motocyklem i jeszcze nie pojalem do czego ta technika palenia gumy ma sluzyc? Ni w chuj nie kumam, serio. Czy ma to byc sluzyc zwiekszeniu temperatury gumy dla lepszego startu? Moze to ma utrudnic start slabszym zawodnikom? Najslabszy skuter pali gume wiec wyznacznikiem mocy to nie jest... podpowiedzcie.
|
Taki rytuał przed zmianą. ;)
|
Cytat:
Oczekiwane jest, że będzie transmitował live prosto ze stoiska Hondy. ;) |
Johnny.chlopaki sie napinaja,ze ponoc 60KM to to dla czego warto zyc i nic im wiecej nie potrzeba :haha2: oprocz blekitnego nieba.Mediolan mnie przeraza,bo jak cos bedzie nie tak,to wszysto na zywo zobaczasz w TV.Bedzie Burda i rozpier...ol na maxa.Mam stresa i nie chce tam jechac,ale chyba bede musial.Ekipa z Polski potwierdzila przyjazd po mnie do mnie,wiec czuje ciezar :p
|
Przecież wiesz że część z nas już wyrzuciła telewizory :D i nie ma gdzie oglądnąć. Musisz zdać relację i oby to były dobre wiadomości.
|
Ale jak bedzie cos nie tak,to nie bedzie linczu?Ja wierze,ze....jak to bylo?100KM 180Kg 800cm ,zawias przynajmniej WP co tam jeszcze...:haha2:
|
Jak będzie lipa w Mediolanie to bierzemy płaszcze i tarcze z logo AT i walimy na krucjatę do Japonii rzucać toporami w drzwi fabryki :D
Głowę Myka się nabije na pal jako element dekoracyjny siejący spustoszenie w psychice księgowych Hondy :) |
Cytat:
|
Bicio,ale ja jezdze Katem a do Italii jade czysto turystycznie z moim nowym Samsungiem S5.Jestem bogu ducha winny ;)
ps.moja suczka nawet jedzie ze mna. |
"Jak będzie lipa w Mediolanie to bierzemy płaszcze i tarcze z logo AT i walimy na krucjatę do Japonii rzucać toporami w drzwi fabryki "
Bicio - obawiam się że Honda motocyklowa nie ma już żadnej fabryki w Japonii.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |