![]() |
Kurde przecież to jest guma ja bym próbował bez rozpolawiania to wyciągnąć
|
[QUOTE=radiolog;596586
Na allegro silnik kompletny 5000- 6000 zł[/QUOTE] Hehe mialam racje, ze za ta cene to nowy silnik kupisz 😜 Madafakinges, wlasnie ponoc byc moze da sie wydlubac (oczywiscie niezgodnie z zaleceniami hondy)... A czy na 100%to jutro moze sie dowiem. |
To ile ma ten motocykl przebiegu?
|
Pierdolicie koledzy - to jest zwykły uszczelniacz. Pierdolic - opowiadać pierdoly jakby kto zapimniał.
Skąd wogle pomysły o jakimś wypychaniu od środka uszczelniacza itd - widziałeś kiedyś ciśnienie w silniku????? Wyjąc tuleje dystansowa z walka i młotkiem rzymskim z prętem z pazurem trzy pyknięcia i go nie ma. Oznaczenie numeru części i wymiaru jest podane. Nie ma nad czym się rozwodzić i opowiadać głupot na dodatek. Zrobicie zaraz Radiologowi remont pieca w nowym motku :) M |
Cytat:
M |
Matjas dobrze mówi. Rozpolawianie silnika to jakiś hardkor i ostatnia ostateczność
|
Jedyna opcja to musisz przyciągnąć maszynę na weekend do Białego Brzegu. Spokojnie z piątku na niedzielę ogarnie się ten temat zespołowo przy piwku! ;)
|
Wyjęcie uszczelniacza to nie problem. I można go zniszczyć wyciągając. Problem może nastręczyć umiejscowienie nowego.
|
Od południą żyć mi się nie chce hehe
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Wysłane z mojego G8342 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |